‘Hugo de Jonge, maak overstap naar John de Mol!’

Hugo de Jonge is volstrekt ongeschikt als minister van Volksgezondheid. Deze ijdeltuit kan beter solliciteren op een baantje in de sterrenstal van John de Mol. Dat bitcht opiniediva Marianne Zwagerman in de podcast Heb Een Mening. Marianne denkt dat Hugo de Jonge binnen de kortste keren van het politieke toneel verdwijnt. “Hij probeert dingen onder het tapijt te schuiven en monddood te maken. Dat gaat hem enorm opbreken, nog voor de verkiezing“, zegt ze.

Hugo wordt door de mediakenner steevast ‘bloemschoen’ genoemd. “Bloemschoen had mij al lang moeten uitnodigen en tegen mij moeten zeggen: ‘Sorry Marianne, ik ben ook maar een omhooggevallen basisschoolleraar, ik had nooit minister van Volksgezondheid moeten worden. Ik ben geen Els Borst en ik kan niet in haar schaduw staan. Ik snap dat ik alles fout heb gedaan. Marianne, help mij, heb je een advies aan mij?’”

Wat zou ze dan zeggen? “Dan zou ik zeggen: ‘Hugo, doe mee aan de Soundmixshow, aan The Voice of ga iets doen.’ Ongetwijfeld heeft Hugo de Jonge ook een uniek talent, want iedereen heeft een uniek talent. Maar met dat kuifje en die schoenen en dan heeft hij er een riem erbij met dezelfde bloemetjes als op zijn schoenen… Alles in die man ademt dat hij Elvis had willen zijn.

Het is gewoon een verkapte tv-ster, meent Marianne. “Bel dan John de Mol en zeg: ‘John, red mij hier uit. Ik moet het hele land redden van corona en ik kan dat helemaal niet, ik ben geen arts, ik snap er niks van. Mag ik aan The Voice meedoen?’”

Beste Hugo, bel John de Mol. Ik kan z’n nummer even DM’en als je hem niet hebt. Bel John de Mol, vraag of je mee mag doen aan The Voice Senior, ga naar Las Vegas, ga ergens daar zo’n show in een hotel hebben, maar ga weg. Ga weg, alsjeblieft.”

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen