Ook René van der Gijp draait: VI keert gewoon terug

Na Johan Derksen draait ook René van der Gijp in de Veronica Inside-ruzie. De heren blijken twee echte dramaqueens te zijn, want na een paar weken mopperen en foeteren – ‘het is een NSB’er!!!’ – zijn ze alweer over hun woede heen. Eind vorige week heeft Johan al gezellig lopen keuvelen met Wilfred Genee en donderdag, als Gijp weer terug is van zijn huwelijksreis, gaan ze met z’n drieën zitten. Het lijkt erop dat Veronica Inside volgende maand gewoon weer terugkeert op de buis.

René is blij dat het gesprek tussen Johan en Wilfred positief is verlopen, zegt hij tegen RTL Boulevard. “Ik weet dat Johan en Wilfred met elkaar gezeten hebben en daarbij is de deur niet dicht gegooid. Daar ben ik wel blij om.”

Kennelijk heeft ook René dus geen zin meer in ruzie. “Ik ben woensdag terug uit Ibiza en we gaan dan donderdag even met z’n drieën zitten. Meer dan dit kan ik nu niet melden en is niet aan de orde. Laten we er het beste van hopen.”

Tv-kenner Rob Goossens: “Ook hij zet de deur toch weer open na alle ferme termen die hij heeft gebruikt voor Wilfred Genee.

Talpa laat in een reactie weten: “Ik kan niet ingaan op jouw vragen omdat we de discussie over VI met de heren zelf voeren en niet via de media. Maar we informeren jullie uiteraard zodra er een definitieve uitkomst is met betrekking tot VI.”

Lees ook: Veronica Inside lijkt gered, Johan draait 90 graden (gisteren)

Foto: PowNed

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen