Na weken rellen: Veronica Inside gewoon terug op tv

Veronica Inside keert na de zomerstop gewoon weer terug op de buis met het vertrouwde duo Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Dat maakt Talpa Network-baas John de Mol zelf bekend in een persbericht. Het lijkt erop dat de ruziënde VI-mannen een paar weken heerlijk hebben gedramaqueend met elkaar. “Ik ga daar nooit meer zitten!!!“, riepen ze. Nou, vanaf 11 september zitten ze weer met elkaar aan tafel: om 20.30 uur, vertrouwd op Veronica.

De gesprekken die de heren met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd over de Judas-actie van Wilfred, vormden ‘voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan tafel van Veronica Inside te gaan proberen’.

John de Mol laat in het persbericht weten: “Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend.”

Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.

De drie voetbalexperts zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus a.s. bij SBS6 te zien zijn.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen