Na weken rellen: Veronica Inside gewoon terug op tv

Geplaatst op vr 31 jul 2020 om 16:15

Veronica Inside keert na de zomerstop gewoon weer terug op de buis met het vertrouwde duo Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Dat maakt Talpa Network-baas John de Mol zelf bekend in een persbericht. Het lijkt erop dat de ruziënde VI-mannen een paar weken heerlijk hebben gedramaqueend met elkaar. “Ik ga daar nooit meer zitten!!!“, riepen ze. Nou, vanaf 11 september zitten ze weer met elkaar aan tafel: om 20.30 uur, vertrouwd op Veronica.

De gesprekken die de heren met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd over de Judas-actie van Wilfred, vormden ‘voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan tafel van Veronica Inside te gaan proberen’.

John de Mol laat in het persbericht weten: “Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend.”

Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.

De drie voetbalexperts zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus a.s. bij SBS6 te zien zijn.

Foto: SBS
71 Reacties op “Na weken rellen: Veronica Inside gewoon terug op tv”


 1. Tina

  Wat n klucht. Dramaboomer Derksen heeft een een-tweetje met ‘de baas’ in scene gezet om zijn principiele imago te beschermen. Ome Sjon werkt daar natuurlijk maar wat graag aan mee.

  Whatever, ik kijk nog steeds niet

 2. Walter

  Contract = contract

 3. Boris

  En dan besluiten we vandaag dat we deze drie mannen nooit meer aandacht geven. geven.

 4. RoccoS

  Wie betaalt bepaalt, zo werkt het overal en al helemaal in Hillywood.

 5. Kuis

  Zolang mensen gewoon de spullen blijven kopen van de bedrijven die reclame maken rondom dit programma veranderd er niets.

 6. MolTalk

  Wat een slappe hap! Allemaal gewoon braaf aan de leiband van baas John. Altijd stoere praatjes dat ze zo onafhankelijk zijn en niets met John te maken hebben. Bullshit dus! Gewoon braaf doen wat de baas zegt. Het is ook geen discussie geweest, John heeft gewoon gezegd dat het zo moet, klaar. Wat een ongeloofwaardig zooitje is dat geworden, zeg!

 7. david

  Een duo bestaande uit drie mensen. Wie is dan in wie opgegaan to één geheel?

 8. JobF

  Wat een dom artikel. Lees effe het Artikel in het AD. Dan snap je het

 9. david

  @tina dramaboober is het woord van het jaar.

 10. ome H

  Wordt niks meer, Derksen zit er nu met heel veel tegenzin

 11. Mark2

  Lijkt me erg goed! Terecht. Ik ga weer kijken. Zal wellicht eerste aflevering vreemd zijn maar snel naar normaal groeien. Deze 3 zijn al jaren vrienden, dat groeit zo weer terug

 12. Annegien Blazer

  Weg alle principes en voor het geld gaan we weer door- drama Queens-

 13. Arie Boomsma

  Hier baal ik flink van.

 14. WEST*

  En… heeft iemand hier ooit een meningsverschil gehad, of ruzie met zijn baas?
  en toch weer als een mak schaap aan het werk ging ?

  Deze zaak is zo opgeblazen, omdat de media zelf een klein lontje hebben
  Er helemaal geen aandacht aan besteden, was beter geweest!

 15. Mono

  “Tot zo ver de geloofwaardigheid van Johan Derksen en René van der Gijp.”

  Niks meer aan toe te voegen.

 16. Tom

  Je moet voor de grap nu even alle reacties onder het vorige artikel (van vanmorgen) lezen. Kun je lachen als je ziet wat al die roeptoeters die alles altijd beter weten vanmorgen riepen. O o o wat hadden ze allemaal gelijk!

 17. Van Egmond

  Ik ga straks mijn boekje afronden. 220 pagina’s, lettergrootte 25 en na iedere regel een witregel.

 18. david

  Wel interessant overigens dat de Mol in het AD-artikel hun samenwerking vergelijkt met een lang huwelijk en hun ruzie met een slippertje. ‘Na een slippertje vraag je ook niet meteen scheiding aan.’ Dat zegt veel over de leefwereld van John de Mol. Misschien moet hij ook Marco en Leontien adviseren?

  Feit blijft dat Derksen allang voorgesorteerd heeft op de dringende bemoeienis van de Mol. Het is zijn escape-route. En het feit dat hij de helft van zijn salaris doneert verandert niks aan het feit dat het een slappe lul is. Sterker nog: het tekent zijn gewetensnood en dat het juist niet puur gaat om het aan het contract gehouden worden door de Mol.

  Gewoonweg vermoeiende mannen zijn het. Dramaboobers zoals Tina mooi omschreef. En ik voorspel een dramatische neergang van de kijkcijfers. Mensen zijn het cliffhanger-trucje nu wel beu.

 19. Paula Da Boskabouta

  Daar gaat alle geloofwaardigheid. Nou, ik ben er klaar mee!

  #BoycotVI

 20. Matthijs

  Enorm opgeblazen verhaal, door de media (inclusief Mediacourant), Twitter, een eindeloze rij nullen die als een stier op elke rode lap reageerden en overal een mening over schijnen te moeten hebben. En niet te vergeten zeker ook de betrokkenen zelf. Een storm in een glas water.

  Nu weer gewoon over tot de orde van de dag en aan het werk graag.

 21. Ome Cor

  Johan en René weten ook al wel dat Wilfred de enige geschikte presentator is voor dit programma. Hij haalt het beste en slechtste bij ze naar boven. Hij kan snel schakelen, is scherp, kan zuigen, irritant zijn en wat nog meer maar…….. ieder denkbaar alternatief zal te lief, te volgzaam, te gemaakt blijken te zijn.
  Dus, ik ben blij en ga er elke keer weer voor zitten.
  Dit betekent overigens niet dat ik het per se altijd eens ben met hun doen en laten en uitspraken. Altijd nog zelf na blijven denken.

 22. Mike

  Alle geloofwaardigheid kwijt. Ik kijk niet meer.

 23. Curryworst

  Allemaal mooie woorden in het persbericht maar de 3 heren van VI zijn nog even met hun neus op de voorwaarden uit hun contract gedrukt door wat Talpa juristen.
  Maar dat gaat de vooraanstaande mediakenner en gezaghebbende tv-specialist Rob Goossens voor ons duiden vanavond in RTL Boulevard.

 24. Wow

  Was een leuke act mannen.

  Het creatieve team van Talpa weet hoe je punten scoort.

 25. TopShow

  MC komt weer als mosterd na de maaltijd met dit nieuws
  Het is al 4 uur bekend !!!!

  Mooi dat ze gewoon door gaan. Het beste nieuws in coronatijd tot nu toe.
  Dit ten spijt van 1 miljoen eenmalige randdebiele sensatiekijkers, zoals b.v. alle linkse rakkers, zeur piet Akwasi en Jezus himself Boomsma.

 26. Layka

  Zo zie je maar weer dat het een Talpaprogramma is: alles is doorgestoken kaart.

 27. TopShow

  Leuk al die nitwit reacties van typetjes die nooooit kijken, maar wel hun domme meninkje geven.

  Holland op z’n smalst !

 28. Mousse

  Zoals al eerder geschreven in een reactie, lees het artikel in het AD. John de Mol blijkt alleen met Derksen gesproken te hebben en hem klink en klaar gezegd, ik hou je aan je contract. Punt.

  Nogmaals lees het AD artikel, dat is overduidelijk.

 29. M

  Draaien liegen kunnen ze alle 3 goed, maar voor het geld doen de 3 ook alles. Hoe ver zouden de eventuele grappen nu gaan?.

 30. Chelsey

  Mooi zo, nu nog een VI op 6 waarin maatschappelijke kwesties besproken worden en waarin de heren gewoon ruzie kunnen gaan maken zonder het zo hoog op te laten lopen, immers zijn het 3 verschillende heren met ieder een totaal eigen mening! De VI racisme aflevering moet dus navolging gaan krijgen op 6! Ook is het verstandig om in de loop van de tijd toch nog te gaan werken aan een ANP nieuwsuitzending op talpa’s hoofdzender 6! Een kerstspecial van de Surpriseshow met Henny Huisman bijvoorbeeld en ander groot live amusements shows met Linda en Rolf zouden niet misstaan op deze Nederlandse commerciële zemder!

 31. iemand

  Derksen een maand geleden: Als we daar nu gaan zitten, zijn we ongeloofwaardig, karakterloos en gaan we er ordinair voor de poen zitten. Zegt toch wel veel over ze. Maar zo doet hij het ook met politieke partijen hij is dus karakterloos en ongeloofwaardig.

 32. marcovdw83

  En al dat gelul over geloofwaardigheid, oi oi oi.. Die zijn ze dus volledig kwijt, voor altijd

 33. Ron

  Told you so. Het was 1 grote scam en deze komt nu ten einde zonder clifhanger.

 34. Pieter

  Let maar op bij hun eerste uitzending een miljoen kijkers

 35. MC bezoeker 31

  Als groot fan van het programma snap ik hier ook niks meer van. Hoe Wilfred zich heeft opgesteld is echt beneden alle peil. De soap die daarna is ontstaan met deze uitkomst is gewoon bizar. Ik was daar nooit meer gaan zitten als Rene of Johan zijnde. De laatste jaren is het sowieso een promotiemachine geworden voor Talpa waar het nog zelden over voetbal gaat.

  Ik zal het alleen gaan volgen als het weer volledig over voetbal gaat. Al het andere is ongeloofwaardig en totaal niet Kijkerswaardig meer…

 36. Jan

  Eind goed al goed. De heren houden hun baantje. Divibokaal Natacha Harlequin krijgt een baantje (en wordt zo onschadelijk gemaakt want collega’s). En tegen september is iedereen dit relletje weer vergeten

 37. Erik

  Bah kijk niet meer ben er helemaal klaar mee ! kijk wel naar GTST zelfde niveau !

 38. Dennis

  Lachwekkend 🤣

 39. Peter B.

  Lekker stelletje huichelaars, die Gijp en Derksen.

 40. WEST*

  @ TOM Er zijn er maar weinig die hier dagelijks gelijk hebben

 41. LLRV

  Idee voor een nieuw programma: Geloofwaardigheid gezocht!

 42. Hans S.

  Daar wil je toch niet meer naar kijken!

 43. Gerard Levens

  De geloofwaardigheid van Johan Derksen en René van der Gijp is nu echt helemaal zoek. Mannen zonder ruggegraat.

 44. Ron

  Het boekje van Michiel van Egmond Topshow deel 2 kan naar de drukkerij!

 45. Fransie

  Johan Derksen zei: “Van der Gijp en ik zouden volledig ongeloofwaardig zijn als we met Wilfred dit programma op deze manier blijven maken. We hebben dit principiële besluit genomen.”

  Zegt genoeg over de slappe zak die Derksen is.

 46. Jaap

  Johan Derksen is een minderwaardig onderkruipsel van De Mol geworden. Niets meer dan dat.

 47. Joost

  Ik ben benieuwd naar de verklaring van de heren zelf. Volstrekt ongeloofwaardig; alle drie

 48. Keet

  John heeft gewoon gelijk, die kutkinderen moeten gewoon werken voor hun geld, ze kregen alle vrijheid en en zeer goed salaris en dan moet je niet zo zeiken zeker als je toch al geen vrienden bent van elkaar.

 49. M

  NEE!

  Hét dieptepunt van het jaar, wat een triest nieuws.

  #VeronicaOffside

 50. Gondorf

  Vooral Genee zal blij zijn: kan die engerd z’n 700.000 behouden.
  En die drie kunnen hun “geloofwaardigheid” overboord gooien. Half Nederland lacht ze keihard uit.

 51. Pietje Media Geil

  Vooropgezet spel..kijk je dwars doorheen. Alles voor de publiciteit.

 52. Dr. Bibber

  Goh, wie had dàt gedacht??? Deze ‘rel’ is één van de beste publiciteit stunts ooit wat mij betreft.

 53. Johan d

  Poen, poen, poen, poen zeg weet je wat je allemaal met poen kan doen? Ze zeggen dat geluk niet te koop is,. Maar poen doet wonderen, vooral als het een hoop is.
  Johan geeft 300.000 euro weg, ach dat scheelt heel veel inkomstenbelasting.

 54. Albert Verhinderd

  HOMO’S

 55. Dr. Bibber

  En iedereen gaat gewoon weer kijken, ongeacht de boze reacties hier

 56. TRIEST

  Voor mij is het nu klaar met deze heren. Wat een ongeloofwaardige geldwolven. Ik stop mijn kijken! Vooral die vreselijke Johan en Wilfred zijn de ergste. Valt me tegen dat ze hun rug niet recht houden. Mislukte PR stunt dus denk ik.

 57. Beer Put

  1e uitzending 2 miljoen kijkers in de hoop de heren nog wat gaan zeggen over de ruzie, allemaal pottekijkers die normaal nooit kijken!

 58. Ad

  Zoek mijn reactie nog eens op van vorige week. Sublieme show van deze heren om hun programma gewoon een kikke herstart te doen beleven. Perfect spel dat iederen kon doorzien. Het zij ze gegund (maar ook nu niet zal ik niet kijken).

 59. Suckerpunch, de enige en de echte

  Ach joh, waarsch hebben de heren van VI contractuele verplichten en mollestreerd John de Mol ze compleet de moeder in de rechtzaal als ze deze niet nakomen.

  Voor je kijken en doorlopen; hier is niets aan de hand!

 60. Guttegut

  Derksen en Gijp kiezen voor geld. Principes tellen niet meer. Beide vallen gigantisch door de mand. Het ergste is nog dat ze jarenlang iedereen in hun show om diezelfde redenen de wacht hebben aangezet. Zum kotzen!

 61. ik allah ben de grootste l

  ik john de mol als zij niet luisteren zet ik er 40 Advocaten op heeft hij alles eerder gedaan

 62. Joop de viroloog

  misschien is het maar beter het bij voetbal te houden. De andere onderwerpen laten rust (was altijd al irritant)

  Hopelijk wordt Johan wat objectiever, altijd dat afzeiken van Wout Weghorst, Louis van Gaal etc. weten we nu wel.

  Grote monden en dan aan de leiband van John M. tja….

 63. oijoepio

  Ik heb best veel gekeken maar ben er nu wel klaar mee eerlijk gezegd. Ze kunnen beter stoppen, consequenter ook.

 64. Arie Boomsma

  Bah, zelfs mijn boycot-oproep is niet genoeg geweest om deze ophitsers en hun programma het zwijgen op te leggen. Ik ben zeer teleurgesteld in John de Mol en Talpa!

 65. Jaap Aap

  Die vieze judas nog met z’n glimmende tyufskop schijnheiliger zien doen dan ooit? Nee, dankjewel. Ik kijk dit nooit meer!

 66. Jaap Aap

  Net gedwongen mijn medicatie gekregen van mijn pappie maar hij doet daarna rare dingen met en in mij

 67. Annoniemus

  Derksen maakt iedereen die hem niet bevalt altijd uit voor Slapzak , nu is hij zelf de vlees geworden Slapzak bij Talpa

 68. Marie

  VI gaat gewoon door? Goh wat een verrassing. Beetje piepen, janken en aanstellen. Goed voor veel gratis media-aandacht en verder met grof geldverdienen.

 69. The Fi x

  Wat zeg ik…..! Allemaal

 70. The Fi x

  Wat zeg ik…..! Allemaal opgezet.

 71. Ruud Harlaar

  Tja de moraalridders, over iemand zijn vriendin “ ik dacht dat het zijn broer was”
  Of die heeft geen eergevoel om zijn geld in die zandbak te verdienen.
  Of , wat ik zeg daar sta ik voor.
  Maar, als je met, de door jou van NSB praktijken beschuldigde man, gaat werken omdat je daar voor betaald krijt via een contract, krijg ik toch wel de smaak van BEFEL is BEFEL.
  Wat zou het de “ opper commadant” op geleverd hebben, als Derksen en Gijp geweigerd hadden om meer Genee verder te gaan en er een rechtszaak van zou zijn gekomen? Ik denk dat J de Mol meer had verloren dan die paar ton van jullie.
  Jammer hoor maar ook misselijk makend dat gedraai en anderen om dezelfde reden de maat nemen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.