Shownieuws slacht Sander af na Alexia-rel: ‘Corpsbal!’

Geplaatst op za 01 aug 2020 om 9:40

Het tv-programma Shownieuws heeft vrijdagavond afkeurend gereageerd op de discutabele uitspraken die Sander Schimmelpenninck heeft gedaan over prinses Alexia. Dat was te zien op SBS 6. De 36-jarige presentator van Op1 vindt de 15-jarige prinses de ‘lekkerste’ dochter van het koningspaar en die uitspraak is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. De SBS 6-sterren waren kritisch, of, zoals Sander het noemt: domrechtse Forum voor Democratie-stemmers.

Muziekkenner Ronald Molendijk heeft gezien hoe Sander op Twitter reageert op de kritiek. “We kunnen in elk geval vaststellen dat hij goed tegen kritiek kan.”

Presentatrice Celine Huijsmans: “Het is niet de eerste keer. Hij krijgt vaker kritiek.”

Showdiva Patty Brard: “Ik zou bijna willen zeggen: terecht, maar ik zit hier niet om een heel duidelijke mening over Sander Schimmelpenninck te hebben, want die had ik vanmiddag al in de auto toen ik het nieuws deelde met mijn man. Hij zei toen: ‘Kalmeer even een beetje voordat je vanavond die uitzending gaat doen.’ Ik vind dus dat zo’n jongen die van onze belastingcenten bij Op1 zit te presenteren en over ons koningshuis, over een meisje van 15, zoiets zegt en dan daarnaast ook nog durft te zeggen dat programma’s als Boulevard en Shownieuws helemaal ruk zijn…”

Celine: “Heeft hij dat ook gezegd?

Patty: “Ja, dat heeft hij ook gezegd. Dan ben ik echt iemand die dan denkt: dat is een meneer die…

Celine: “Het is apart, want hij behandelt zelf wel Shownieuws, bijvoorbeeld Yolanthe.”

Patty: “Ja, en nu onze prinses. Dat meisje is 15 jaar, hoort alles, krijgt alles mee. Ik vind dat je ook kunt zeggen dat het een knap meisje is, maar om nou te zeggen dat het een ‘arrogant lekker ding is dat naast haar prinsessenmuiltjes loopt’, dan denk ik: jongens, pas jij even lekker op je woorden en heb niet altijd iets over een ander te zeggen.”

Ronald: “Hij heeft wel weer aandacht en de cijfers voor de podcast zullen wel weer omhoog gaan.”

Patty: “Hij heeft Yolanthe eerder ook al een kat met Down genoemd. Dat zal ik morgen ook wel zijn. Hij is zelf een omhooggevallen corpsbal.”

Weervrouw Amara Onwuka: “Komt dat altijd van één kant of is dat…?

Patty: “Het is aandachttrekkerij.”

Celine: “Roepen doet hij zeker. Kritiek op anderen heeft hij genoeg, maar dan zelf die kritiek incasseren, dat zit er niet bij.”

Lees ook:
Sander Schimmelpenninck: ‘Alexia lekkerste prinsesje’ (donderdag)
‘Enorme viezerik’ Sander reageert op Alexia-rel (vrijdag)
Sander na Alexia-rel: ‘Domrechts wil mij cancellen’ (vrijdag)
Sander met dood bedreigd na ‘pedo-grapje’ over Alexia (vandaag)

Foto: SBS
45 Reacties op “Shownieuws slacht Sander af na Alexia-rel: ‘Corpsbal!’”


 1. MolTalk

  Sander Schimmelpiemel, Schimmelpick, Schimmelaars, Schimmelpenis Schimmelzak, Schimmelstront! Bah!

 2. Sookie Stackhouse

  En terecht!

 3. Walter

  Sander is wel een lekker eerlijk dingetje.

 4. Vektor

  Sookie Stackhouse ik word zo misselijk van jou ik walg van je reacties gore pisnicht

 5. Beer Put

  Waarom zit hij nog steeds bij # OP1 ? NPO komt wel direct met een statement over de turnsters, maar over Sander schimmelpenis houden ze zich stil.

 6. Jan van Eerten

  SBS sterren?????? Hoe zo sterren C artiesten zijn het

 7. Leo knots

  Denk dat het beste is als hij in iedergeval onstslagen wordt bij de publiek omroep. Van belastinggeld een pedo aan een baantje helpen en dan ook nog eens de helft van Nederland beledigen. Het is te gek voor woorden. Pedo’s daar zit niemand op te wachten

 8. Serbelanda

  Wat is er mis om iemand een ‘lekkerste’ te vinden?

  Achterlijk land wonen wij zeg!

 9. Jan van Eerten

  Alleen die Céline is van de 1e catogerie, lekker ding

 10. JanH

  Kleutertjes van MC, stop direct met Sander pesten! De juf is nu echt boos.

 11. Jos

  Wat een komkommer nieuws. En wat een treurige vertoning bij Sbs.

 12. Lucy Banaan (wereldster)

  Ik begrijp niet dat ik als wereldster, iedereen ter wereld bewondert mij namelijk, nooit lekker word genoemd SS.
  Was het iemand al opgevallen dat Sanders initialen SS zijn? Sander is dus een SS’er.

 13. Maxima

  Sander was een beetje dom.

 14. Eva Quirinius

  Weervrouw Amara Onwuka … babbelt nu mee in Shownieuws?

 15. man pan

  Tja, als je zegt dat je Patty Brard de lekkerste van de drie vind ben je gelijk een necrofiel. Storm in glas water, was een dom uitspraak, maar Schimmelpenninck zegt niet steek hem erin of iets seksueels getint.

 16. Sunshine

  Heeft Ab Osterhaus zijn mening al gegeven?

 17. Bessie Turf

  Sander Schimmel denkt dat ie alles kan grijpen, ik had een #metoo ervaring door hem. Het was zo walgelijk. Fout mens. Meisjes, wees op je hoede!

 18. Anne

  Wat ongelooflijk hypocriet zijn die roddelbladen en roddelshows.

  Van zoveel hypocrisie moet een mens toch kosten.
  Of is dit ook het nieuwe normaal?

 19. Cees

  Cabaret mensen, cabaret.

 20. Stefie

  Die sbs trutten zoijn de nuttelozen van de samenleving. TUURLIJK is die middelste princes de leukste of de lekkerste. Wat maakt het uit. Wat een gelul om niks. Eerst die Akwasi rel en nu dit weer

 21. GrijzePilion

  Ach ach die nutteloze, politiek correcte sbs proleten die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben. Ze zijn eigendom van die Mol-bende, dus mogen wat mij betreft ook van een afrond vallen.

  En wat die Schimmel betreft. Hij durft tenminste te zeggen wat heel veel mensen alleen maar durven te denken. Al dat politiek correcte gezeur hierover. Dat is veel zieker dan die ene uitspraak.

 22. rooie Rinus

  Sander doet wel prima verkiezingswerk voor het FvD.

 23. Wim

  Party Brard met seen IQ van een tampon.

 24. Arie B

  Wat vind Schimmelspennen van de vrouw van Jaap? Die ziet er echt niet uit.

 25. Tycho Graagnat

  En ondertussen hebben nitwits als Brard, Molendijk en nog wat van die halve zolen er dagelijks een boterham aan.
  Brard, niet van de eerste leugen is de belichaming van de gooische matras in eigen persoon.
  Veeg voor je eige deur.

 26. Vlooienband

  Kan allemaal wel zijn maar ze heeft ontieglijke zweetvoeten. Als die haar schoenen uittrekt is ze echt niet lekker meer 🤮

 27. rob

  leuk dat de grootste viespeuken een mening hebben over Sander. Hoe hypocriet kun je zijn.

 28. Las Vegas

  Sander bewijst met elke uitspraak waarmee hij zich denkt te verdedigen na zijn volkomen onmogelijke opmerkingen, dat hij emotioneel ongeveer 12 jaar heeft, en een vermoedelijk IQ van 85 heeft.

  Maar hij is wel van adel. Wahahahaa.

 29. Las Vegas

  dat hij emotioneel ongeveer 12 jaar is, sorry typefout.

 30. Peter de Koning

  Patty komt uit Ibiza om achter de desk haar licht te laten schijnen. Dat hele Shownieuws is een witwasmachine geworden een roeptoeter voor John en artiestenopvang. Gisteren de release van een nummer van een blik tonijn John West. De weervrouw zat aan tafel omdat de zon een dag scheen. Bla bla bla.

 31. Hilke

  @eva

  Amara zat erbij en keek ernaar. Zat erbij voor spek en bonen en een beetje voor de making off van het weer, who cares ook

 32. Teuntje

  Patty Poep zegt altijd iets over een ander die is nu heiliger dan de paus geworden sinds ze niet meer snuift en zuipt….wat een huichelaar is dat wijf zeg

 33. Russian

  Je mag niks over de prinsesjes zeggen, maar als zij 18 worden mag je wel tonnen of zelfs 1,5 miljoen per jaar doneren. Mag ik in ruil daarvoor iets over hen weten. Of het gerechtvaardigd is bijv.? Dat die meiden op hun uiterlijk beoordeeld worden, is normaal. Hun voornaamste taak is voortplanting en daarna pas pr voor de familie bv.

 34. Deep throat

  Dat prinsesje is een zielig tabaksverslaafd meisje. Ze is nu levenslang in haar hierdoor veel kortere leven donateur en slachtoffer van de tabaksindustrie.

 35. Dorus

  Waar maken mensen zich toch druk om. Sander zegt wat miljoenen mensen denken..

 36. Pettie Fart

  Patty moet haar lelijke grafmuil dat vol harde verklonterde botox zit houden!
  Haar eigen dochter moet niks van haar weten en dan denkt uitgerekend Patty dat zij altijd maar anderen door de stront dient te moeten trekken. Kijk in de spiegel, heks, je bent zelf geen knip voor de neus waard!

 37. Ambertje

  Ik vind arrogante kwal. Kijk er nog niet naar.,,,met zijn uitspraken…..ook laatst ens iets met doen sijndroom/?/voel ik mij angesproken

 38. Grafkop

  Bij Sjownieuws Fakeboek barst het van de mensen die bijna klaarkomen bij de kinderen van de BN’rs. Als je leest wat daar allemaal voorbijkomt aan uitingen geschreven aan kleuters en pubers zou je denken dat heel die fanbase voor de aandactsgeile ouders van die kutkinderen uit pedo’s bestaat. En dan nu de vermoorde onschuld uithangen, stelletje hypocrieten!

 39. Ikke

  Alleen Amalia krijgt als troonopvolger geld. De andere twee moeten zelf aan de kost zien te komen zolang er geen erfenis vrij komt. Schimmelpenninck is een arrogante gozer Shownieuws en Boulevard zijn nu eenmaal roddel rubrieken waar ook belangstelling voor is. Zou zelf er ook niet voor kiezen om achter die desk te staan /zitten. Kijk er ook niet naar. Het zal mij een zorg zijn wat de sterren allemaal uitvreten. Mijn probleem niet.

 40. Ikke

  Alleen Amalia krijgt als troonopvolger geld. De andere twee moeten zelf aan de kost zien te komen zolang er geen erfenis vrij komt. Schimmelpenninck is een arrogante gozer Shownieuws en Boulevard zijn nu eenmaal roddel rubrieken waar ook belangstelling voor is.

 41. Lies

  @Ikke: ja joh, die andere twee dochters zitten binnenkort achter de kassa bij de plaatselijke AH. Die krijgen helemaal niets, is heel zielig….? Die drie zijn al lang miljonair dankzij oma Beatrix en het feit dat ze er geen belasting hoeven te betalen.

 42. anoniem

  Je zult maar 15 zijn en dit soort geouwehoer over jezelf tegenkomen.. Of zit er in huize Oranje-Nassau een familiefilter op het internet en tv? :-)

 43. Jan Republiek

  Ik zag die oudste dochter wat jaren geleden eens op tv tijdens zo´n nationale feestdag, een verjaardag ofzo en hoorde een vrouw vanachter de dranghekken iets tegen haar buurvrouw zeggen iets in de geest van kijk, daar heb je die dikzak ook. Empathieloos t.a.v. dat meisje.
  Dat hele koningshuis op zo´n dag en dat domme volk achter die hekken. Wat een smakeloze vertoning.

 44. david

  Patty moet haar mond goed dicht houden
  Komt alleen poep uit Wil zeker lintje score.
  Heiligboontje.
  Middeleeuws koningshuis moet maar op geheven worden.
  Onze nageslacht zal over 100 jaar lachen om die vertoning.
  Braaf lachen en zwaaien en zeker geen kritiek tonen naar familie die alleen lopen te graaien.

 45. den drayer

  Het was de zoveelste enorm domme opmerking van een blijkbaar geheel omhooggevallen meneer die echt niet intelligent kan wezen. Wat doet die man op die twee hoge posities. Totaal incapabel, verwend, leeft niet in de realiteit, beheerst niet eens Engels, noch Nederlands. En dan maar neerkijken op gewone mensen en dat blijft dan een podium krijgen ook nog. Ik kots erop.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.