Johan Derksen wilde biografie Gordon uitbrengen

Johan Derksen had er best oren naar om de biografie van Gordon uit te brengen. Dat bekende hij vrijdagavond in Voetbal Inside. Gordon wilde aanvankelijk dat zijn biografie zou worden geschreven door de eindredacteur van VI: Michel van Egmond, die ook de auteur was van bestseller Gijp. Hij zag het echter niet zitten. Als het aan Derksen had gelegen, waren ze wél met Gordon in zee gegaan. “Eerlijk gezegd – het klinkt een beetje vreemd – had ik dat boek wel uit willen geven.”

Derksen, die samen met onder meer Van Egmond achter de Uitgeverij Voetbal Inside zit, legt uit: “Michel van Egmond, onze sterauteur, heeft ook wel een gesprek met hem gehad, maar daar is geen vervolggesprek op gekomen.”

Er is een hoop te doen over het boek van Gordon, omdat het de biografie van een fantast zou zijn. Wat vindt Derksen ervan? “Zo’n boek zat eraan te komen. Dat weet je met Gordon. Je moet wel goed de feiten checken. Hij moet geen onzin verkopen en mensen onterecht beledigen.”

Denkt hij dat Gordon inderdaad liegt als hij schrijft dat hij samen met John Ewbank heeft gemasturbeerd? “Gordon is een wat gekke jongen. Over dat platte gedoe met die andere jongen kan ik geweldig lachen. Ik kan me niet voorstellen dat hij uit zijn duim zuigt dat hij zich samen met Ewbank heeft af zitten rukken bij een pornofilm. Dat verzin je niet dat soort dingen.”

René van der Gijp: “Was jij niet van plan om een keer een boek te schrijven? Dat je dan niet schrijft dat ik me elke keer zit af te trekken bij Wegmisbruikers, hè?

Johan Derksen: “Wij hebben een mannenafspraak: onze masturbeersessies komen nooit in het licht. Toen ik laatst jouw brillenglazen volspoot, dacht ik: dit moet nooit naar buiten komen.”

René van der Gijp: “Die Ewbank bekijk ik nu meteen met andere ogen.”

Lees ook:
Edwin Evers: ‘Wat is Gordon blij met zichzelf’ (dinsdag)
RTL 4-ster Gordon is geen narcist (dinsdag)
Gordon en John Ewbank masturbeerden op bankstel (dinsdag)
Gordon: ‘Ook moslims geven liefde aan mij’ (woensdag)
Luuk Ikink, John Ewbank en Winston: ‘Gordon liegt’ (woensdag)
Zus Gordon huilt uit bij Koos van Shownieuws (donderdag)
Gordon: ‘Als Winston dit ontkent, dan is hij geen vriend’ (donderdag)
Gerard ontkent alle beschuldigingen van Gordon (donderdag)
81 procent Shownieuws-kijkers gelooft Gordon niet (donderdag)
Jannie Joling (88) eist einde tv-duoschap Geer en Goor (zaterdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen