Zus Gordon huilt uit bij Koos van Shownieuws

Geplaatst op do 01 mrt 2018 om 7:51

Koos van Plateringen, de gezapige verslaggever van Shownieuws, is gisteren met een doos Kleenex onder zijn arm langsgegaan bij Lydia Heuckeroth, de zus van Gordon. En het bleef niet lang droog. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Gordon heeft woensdag zijn eigen biografie uitgebracht, maar dat lijkt inmiddels meer de biografie van een fantast te zijn. Zijn zus Lydia sluit zich nu aan bij de lange rij van mensen die benadrukken dat er vele verzinsels in het boek staan.

Lydia is zo boos over alles wat er in het boek staat, dat ze Shownieuws direct vroeg om Koos langs te sturen. “Lydia heeft ons vanochtend zelf gebeld. Ze was heel erg overstuur“, legt de showkenner uit.

Gordon schrijft in het boek dat hij in zijn jeugd gedurende een langere periode is misbruikt en denkt zeker te weten dat zijn broers en zussen ook zijn misbruikt. Bovendien verwijt hij zijn zus 250 euro te hebben gestolen uit de portemonnee van hun moeder toen ze net was overleden én dat zij haar dagboek heeft gestolen.

Het misbruikverhaal doet Lydia enorm veel pijn. “Daar word ik heel emotioneel van. ‘Sommigen willen er niet over praten, maar ik weet bijna zeker dat het ons allemaal is overkomen’, zegt hij. Wie is hij om dat neer te zetten in het boek, zonder ons te vragen of het ons wel is overkomen? Het is niet waar.”

Hij denkt wel meer. Het hele denken over de familie wat hij schrijft is 70 procent gelogen. Dat doet zeer. Je zet mijn ouders neer als een stuk vuil. Dat raakt je gewoon. Het is vreselijk. Je kunt toch niet zo met je familie omgaan en het zomaar in zo’n boek zetten? Dat doe je niet.”

En hoe zit het dan met dat dagboekje? “Hij vermoedt in het boek dat ik dat rode dagboekje van mijn moeder heb gestolen en dat een van mijn zusters de portemonnee van mama heeft leeggehaald. Misschien is hij het zelf wel geweest. Mijn broer is een leugenaar. Ik ben er klaar mee. Ik wil dat de waarheid verteld wordt en geen boek vol met leugens.”

Volgens Gordon is hun gezin uit elkaar gevallen toen hij bekend werd. Lydia denkt daar anders over. “Naarmate hij drugs is gaan gebruiken is zijn leven denk ik ontspoord. Het is niet meer mijn broertje dat ik vroeger had.”

Ik vind dat mijn broer narcistische trekken heeft. We zijn met z’n achten en wij zouden met hem allemaal ruzie hebben gemaakt? Hij heeft met óns ruzie gemaakt. Niet andersom.”

Koos interviewde Lydia bij haar advocaat. Ze gaat namelijk een rechtszaak tegen haar broer aanspannen. Ze heeft hetzelfde advocatenkantoor gekozen als Gordons ‘nepvriend’ Kevin, die een kort geding tegen hem heeft aangespannen. Dat kort geding dient in april.

Lees ook:
Gordon: ‘Ook moslims geven liefde aan mij’ (gisteren)
Luuk Ikink, John Ewbank en Winston: ‘Gordon liegt’ (gisteren)
Edwin Evers: ‘Wat is Gordon blij met zichzelf’ (dinsdag)
RTL 4-ster Gordon is geen narcist (dinsdag)
Gordon en John Ewbank masturbeerden op bankstel (dinsdag)

Foto: RTL
26 Reacties op “Zus Gordon huilt uit bij Koos van Shownieuws”


 1. LD

  Waar blijft het nieuws over Tan?

 2. HJ

  Waar blijft MC met nieuws Twan Huys & RTLLN?

 3. Rodrigo

  LD, MC moet even bijkomen van dit nieuws en een negatief stukje in elkaar flansen zoals altijd bij Humberto….

 4. Meneer de Parkiet

  Gordon is volgens mij een narcistische fantast. Dat vinden anderen toch ook? Dat wezen gaat over lijken en heeft geen enkele empathie voor anderen. Slechts mijn opinie hoor.

 5. Sjon met de grote....

  Natuurlijk fantaseert Heuckeroth erop los. Laat het gaan wijfie, niemand leest dat stuk verdriet op papier.

 6. kaatje

  De gene die het boek geschreven heeft had meer controle moeten doen ,daar zie je aan dat het allemaal amateur werk is .
  Bijna iedereen zegt dat er leugens in staan .
  Die Gordon moet opgeborgen worden !!!!

 7. Pieter

  Die Gordon moet gewoon ontslagen worden bij RTL
  Ook dit is geen mooie reclame voor RTL dat straalt alleen maar negatief naar de zender uit! Hij kan trouwens worden aangeklaagd Dit hoeven de betrokkene niet te nemen . laat hem maar een half jaarje wasknijpers maken in Veenhuizen !
  of bh tjes inpakken, en een forsre boete van i miljoen!!! surplus een schadevergoeding van 50- 100 duizend euro per persoon die zijn vernederd,en of
  door deze leugenaar problemen in zijn of haar carriere kan oplopen !
  weg met die gozer, en nooit meer op TV Zijlstra loog , maar dit is wel heel erg !
  en als ik Erland was ontslag op staande voet voor Gordon, en een levens lang verbod om tv en radio programma`s te maken voor RTL
  ZO PAK JE DIE ZWERVER AAN!!!!

 8. Roy020

  Komt door drugsgebruik dat hij zo doorslaat.

 9. BOER KOEKOEK

  JUIST … en een radioverbod van 10 jaar en een verbod op het luisteren van THE BEATLES !

 10. BOER KOEKOEK

  Ronnie Tober, dat mag hij nog wel draaien , en geen dure drankjes meer want… wat mankeert er aan EXOTA !!!

 11. Bep

  Het is wat Gerard zegt! Toen hij het boek schreef keek hij in een grote spiegel.

 12. jroen

  Iedereen keert zich tegen het boek. Alle BN’ers en zelfs zijn familie. Misschien goed om gezamenlijk een zaak aan te spannen om het boek uit de schapen te halen? Misschien goed om geen tv programma meer te kijken van hem… Nee, iedereen koopt het boek want iedereen is gek op deze leugens van deze man. De man die een paar maanden geleden over iedereen heen viel omdat iedereen een mening had doordat hij iedereen voorgelogen had met zijn trouwshow. Die mensen, die kopen het boek.

 13. Choco115

  Denk niet dat gordon nu nog vrienden heeft. Hij heeft echt al zijn vrienden hier beschuldigd en belachelijk gemaakt.

 14. Bea

  Arme familie van Gordon. Deze man heeft veel ellende en schade aangericht met zijn zeer indiscrete pathologische gedrag. Gordon vetoont het gedrag van een drugsgebruiker met een (narcistische) persoonlijkheidsstoornis.

  De tijd is daar om afscheid van deze gruwel te nemen en hem te boycotten.

 15. Zonder Naam

  Wat zal Rogier blij zijn dat het hele ‘feest’ uiteindelijk niet door gegaan is.

 16. Kaaskijker

  Het enige goede is dat Gordon zeer waarschijnlijk eenzaam sterft en zijn vermogen de familie toekomt.

 17. Wilma

  Wat vind ik het hartverscheurend dat Gordon deze informatie over zijn familie naar buiten heeft gebracht. Los van het feit dat het schandelijk is om zoiets te doen want dat doe je gewoon niet, laat het goed zien hoe intens vals en gestoord Gordon kan zijn,

 18. robb

  De hele week al Gorden en niks over Waylon die elke dag kwaliteit neerzet in DWDD.

 19. Aaltje

  Gordon maak alleen flut programma’s,kijkers voor de gek houden met zijn fake trouwerij,hij kan lekker zijn zakken blijven vullen hij is wit en een “vriend” van galjaard.Tan is zwart dus die zetten we wel bij het grofvuil.bah nare smaak in mijn mond van dat neppe RTL.

 20. Natasja Froger tot Febo

  Hoever kun je zakken ?

 21. frank

  Ik kan natuurlijk niet beoordelen wie er hier gelijk heeft echter:

  Als Gordon gelijk heeft dan is het niet fraai dat iedereen dat nu ontkent. (ik snap overigens niet dat de schrijver van het boek blijkbaar helemaal geen onderzoek heeft gedaan naar de beweringen van Gordon).

  Als Gordon geen gelijk heeft dan vindt ik dat oprecht triest voor hem. Wat is er mis met je als je dit soort dingen beweert terwijl ze niet waar zijn? Dan heeft hij echt hulp nodig en is het niet juist dat hij overal belachelijk gemaakt wordt.

  Bovenstaande is geen sarcasme, maar neem ik echt! Ik geloof niet dat Gordon een slecht mens is, wat heeft hij daar immers voor een belang bij. Ik ben echter wel bang dat er iets mis is en daar moet hij bij geholpen worden.

 22. Pieter

  en toch kijkt iedereen weer naar op goed geluk , of zakt hij naar 100.000
  De gewone man ( RTL 4 kijker ) heeft toch geen geld om het boek te kopen dus het interesseert hem ook niet , RTL kijkers zijn toch een raar volk! ben zelf geen liefhebber van rtl programma`s doe mij maar de NTR VPRO CULTURA

 23. SOLANGE

  ER moet aangifte tegen Corrie worden gedaan Over iedereen en alles liegen dat is smaad dat kan niet…..De zuster zal het toch wel weten hij is een pathologische leugenaar Iedereen zegt dat hij liegt wat heeft die gozer aangehaald…..aandacht???

 24. SOLANGE

  De zus van Corrie zei over haar broer het is een…… platonische leugenaar!!!whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa weer eens wat anders

 25. critikast

  Waar blijven de rechtszaken van al die “gedupeerden”?

 26. cora

  gordon is een border line. hij vindt dat de hele wereld gek is behalve hij. negeren die man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.