Gerard ontkent alle beschuldigingen van Gordon

Gerard Joling reageert vandaag in een groot artikel in De Telegraaf op alles waar Gordon hem van beschuldigt in zijn veelbesproken biografie. En ook volgens Joling heeft Gordon een vrij dikke duim. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Joling kan zich niet vinden in de meeste passages over hem. “Ik weet hier en daar echt niet wat ik léés. Zoveel verdraaiingen, zoveel verwijten aan mijn adres waar ik me helemaal niet in herken. Ik kan alleen maar zeggen: ’Waarom doe je dit, Gordon?’

De zanger denkt dat de RTL 4-presentator zo veel onwaarheden opschrijft in zijn boek, omdat het dan beter verkoopt. “Ik heb zijn kledingstijl, zijn visagiste en zijn stylist overgenomen? Hou toch op! Die glitters? In de Amerikaanse showbizz hebben ze al vijfhonderd jaar glitters, dat kun je toch niet voor jezelf claimen?! En die visagiste? Ik ben zeven jaar langer bezig dan hij, hè? Ik kende die vrouw al jaren!

Ook de kreet ’Ik heb er geen kracht meer voor’ zou Joling hebben gestolen. “Dat zei ik een keer in een uitzending van Effe geen cent te makken, toen we in een groentewinkel werkten en weer met kratjes moesten sjouwen. Dat kun je nakijken, dat werd meteen opgepikt en dat werd een hit.”

Joling heeft een t-shirtlijn met grappige teksten. Ook dat zou Gordons idee zijn. “Het irriteert hem gewoon dat die t-shirts bij mij wel een succes zijn. In tegenstelling tot zíjn wijn-imperium, zijn horloges, schoenen, kettinkjes en juwelen.”

Alle uitspraken van Gerard Joling vindt u in De Telegraaf van vandaag, via Blendle.

Lees ook:
Gordon: ‘Ook moslims geven liefde aan mij’ (gisteren)
Luuk Ikink, John Ewbank en Winston: ‘Gordon liegt’ (gisteren)
Edwin Evers: ‘Wat is Gordon blij met zichzelf’ (dinsdag)
RTL 4-ster Gordon is geen narcist (dinsdag)
Gordon en John Ewbank masturbeerden op bankstel (dinsdag)
Zus Gordon huilt uit bij Koos van Shownieuws (vandaag)
Gordon: ‘Als Winston dit ontkent, dan is hij geen vriend’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen