Gordon: ‘Als Winston dit ontkent, dan is hij geen vriend’

Geplaatst op do 01 mrt 2018 om 10:16

Gordon ziet Winston Gerschtanowitz niet langer als een vriend als hij daadwerkelijk ontkent wat hij over hem geschreven heeft in zijn biografie, inmiddels ook wel bekend als de biografie van een fantast. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in Boulevard. Gerschtanowitz is een van de vele BN’ers die Gordon verwijt een hoop onzin te verkopen. Over de SBS 6-ster schrijft Gordon dat zijn vrouw Renate voorkwam dat hij zou worden uitgenodigd voor zijn overzeese vrijgezellenfeestje.

Dat ontkent Winston. Gordon zegt daarover: “Dat klopt absoluut wat daar staat. O, hij zegt nu van niet? Dat weet ik nog niet. O, echt? Nou, hij heeft zelfs zijn excuses aangeboden nog twee of drie weken geleden. Ik heb al eens gezegd dat je in de showbizz geen vrienden hebt en als Winston dit ontkent, dan is het sowieso al duidelijk dat het nooit echt een vriend was.

En bij Shownieuws voegde hij toe: “Winston liegt. Zoals het in het boek staat is het ook gebeurd. Als hij dat nu zou ontkennen, dan zou dat heel triest zijn.

John Ewbank ontkent het masturbatieverhaal. Gordon bij RTL: “Ja, dat is jammer. Als hij nou een beetje vent was geweest, had hij gezegd: ‘Ja, dat is gebeurd. We waren toen 19 en 20 en prima.’

Marc van der Linden, die volgens Gordon probeerde om hem geld af te laten troggelen, zegt: “Ik heb me voorgenomen om er helemaal niets over te zeggen. Je ziet dat Winston reageert en er weer een reactie komt van Gordon. Voor je het weet is het elke dag het gesprek van de dag. Ik ga daar niet aan meedoen. Ik heb een dikke huid.

Gordons goede vriend William Rutten: “Dit is zijn waarheid. Daar is geen speld tussen te krijgen. Het wil niet zeggen dat het de waarheid is. Iemand anders kan iets anders zeggen, maar dit is zíjn waarheid. Elk verhaal heeft drie kanten.

Naar eigen zeggen heeft Gordon ook veel mensen gespaard: “Je wil sommige mensen gewoon niet beschadigen. Dat is ook niet nodig. Ik vind dat ook niet chic.

Lees ook:
Gordon: ‘Ook moslims geven liefde aan mij’ (gisteren)
Luuk Ikink, John Ewbank en Winston: ‘Gordon liegt’ (gisteren)
Edwin Evers: ‘Wat is Gordon blij met zichzelf’ (dinsdag)
RTL 4-ster Gordon is geen narcist (dinsdag)
Gordon en John Ewbank masturbeerden op bankstel (dinsdag)
Zus Gordon huilt uit bij Koos van Shownieuws (vandaag)

Foto: RTL
31 Reacties op “Gordon: ‘Als Winston dit ontkent, dan is hij geen vriend’”


 1. mark2

  hahahaha, alleen de zin al: als hij dit ontkent is hij geen vriend… een vriend zou toch niet zeggen wat Gordon zegt..
  je lapt je vriend erbij, zegt in een boek iets vuils over die vriend… en als die vriend dat ontkent ben je geen vriend.. die Gordon is echt rijp voor de sloop!

 2. Max

  Het gaat niet goed met Gordon. Deze man moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Wat een treurig mens is het toch.

 3. Appelsap

  En weer een dag met poepuitspraken van Gordon

 4. halbe z

  och, t hele tv wereldje is puur PRUT,[ tokkievolk]
  gelukkig zin we niet van afhankelijk,
  ze zitten er niet voor t publiek, ze zitten er allemaal voor zichzelf,
  zum kotzen,

 5. Ray

  Hoeveel smerige dingen moet Gordon nog over mensen zeggen voordat hij nou eindelijk eens door iedereen definitief uitgekotst wordt? Het is toch eigenlijk onvoorstelbaar dat er nog mensen bestaan die met deze trieste aandachttrekker om willen gaan?

 6. Wilma

  Naar eigen zeggen heeft Gordon ook veel mensen gespaard: “Je wil sommige mensen gewoon niet beschadigen. Dat is ook niet nodig. Ik vind dat ook niet chic.”

  Gordon is gek geworden, hij is alleen maar bezig mensen te beschadigen, zijn uitspraken staan erg ver af van chique. Weg met die vent.

 7. Evelien

  Vond het onbegrijpelijk dat er mensen In de rij hebben gestaan om nachts het boek te kopen. Wat een baggerfiguur is het toch en voor die mensen geldt hetzelfde.

 8. Grumpy

  Het ergste is toch wel dat deze verwarde narcist werkelijk overal een platform krijgt om zijn eigen waangedachtes te komen uitdragen. Het is een patiënt, geen ondernemer, geen zanger, niks. Een patiënt.

 9. Jos

  Kom op, die Winston doet alles om politiek-correct te zijn. Deze man lijkt mij zo onecht. Kijk naar zijn reactie over Pim, Geert en Tjerrie. Meningen, voorgekookt door zijn reactie.

 10. Linda

  Valse oude pisnicht vind ik het.

 11. Linda

  Winston Gerschtanowitz is een aal in een emmer met snot, net als zijn vrouw, maar wat Gordon doet kan gewoon niet.

  Winston en zijn vrouw zullen alles doen voor geld en aandacht.

 12. Ron

  Gordon verklaarde eerder dat de personen waar hij ruzie mee had het allemaal weer bijgelegd had, maar nu is Winston ‘ineens geen vriend meer’. Dat gaat wel snel. Dit riekt naar publiciteit en de betrokken zoals Winston, John Ewbank etc. zitten allemaal in het complot om de verkoop van het boekje op te drijven.

 13. Bep

  Winston is hartstikke blij dat Gordon nu zijn “vriend” niet meer is.Winston trakteert vandaag.Ik denk inderdaad dat Gordon binnenkort opgenomen wordt. Zielige, eenzame fantast. Ik weet zeker dat zijn fans ook een zeer laag IQ hebben en denken dat Gordon hun vriend is.Door dit boek wordt Gordon nog eenzamer.

 14. Robert

  De huisvrouwen stonden in de rij voor het boek, dus die Gordon lacht iedereen uit.
  Dat verhaal over die Renate geloof ik wel.

 15. johan de vries

  Opsluiten in gesloten inrichting,met de juiste medicijnen

 16. ron

  Gordon is ziek.
  Mochten alle verhalen waar zijn, dan is het toch nog de vraag waarom schrijf je dit op. Wil je geld verdienen aan je verhalen of ze nu waar of niet waar zijn.

 17. Natasja Froger tot Febo

  Ontwricht jeugd gezin – persoonlijkheidsstoornis – dan krijgen we deze bagger – triest

 18. Fox Mulder

  Ben er helemaal kapot van …ow het is alweer over.

 19. Vrede

  Noemt hij iedereen een vriend ofzo. Dat hij niet werd uitgenodigd op die vrijgezellenparty bewees toch al dat het geen vriend is. Die man heeft echt een plaat voor z’n kop.

 20. arjan

  Hoe durft hij het over een vriend te hebben hij is zelf een grote rat die naar ik hoop nooit geen vrienden zal hebben .

 21. bobby

  Gordon >>> enkele reis Zuid Afrika en zijn we van alles af.

 22. marc

  Geen vriend zijn van Gordon is een pre.

 23. ali

  De nieuwe vrienden van Gordon, jullie zijn gewaarschuwd blijf uit zijn buurt, want voordat je t weet sta je in de volgende editie .hahahaha

 24. Meeswel

  Zijn er nog mensen die deze rotzooi kopen,ik kan het me niet voorstellen.

 25. Natasja Froger tot Febo

  iemand die met iedereen ruzie maakt wl je niet als vriend..

 26. Ik

  Wat een lulhannes. Grote boog om die fantast heen.

 27. ali

  Renate heeft gelijk je nodigt zo iemand toch niet uit op een fatsoenlijke feest?

 28. critikast

  Gordon als vriend…dat is nog erger dan….. naar de sauna met Balkenende!

 29. Queenie

  Ik geniet met de dag meer… Zo fijn dat die coke snuiver binnenkort de beeldbuis verlaat.

 30. Aĺeid

  Medelijden heb ik met de huishoudelijke hulp van Gordon.
  Te vies om aan te pakken, hij zegt het zelf al : vrouwen kunnen spontaan zwanger raken in zijn zwembad….bbbrrr.
  Ook de bank moest het ontgelden, z,n bedden , etc etc…
  Ik zou het te vies vinden om één kopje koffie bij hem te drinken.

 31. Rob

  Ik erger me al jaren aan Gordon, zo ook aan sommige anderen. Maar Gordon spant de kroon en het is toch al jaren tijd dat die man van het scherm verdwijnt. Wat moeten we in godsnaam met dit soort “artiesten” het lijkt alleen maar opvulling. Roddelen als een oud zielig ventje, de hele wereld is zogenaamd tegen hem…. ga je gelijk op een onbewoond eiland zonder signaal zoeken man. Programma’s met wat meer inhoud aub. Een selectie nieuwe bn’ers is wat mij betreft van harte welkom, er is goed talent genoeg buiten!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.