Gordon: ‘Ook moslims geven liefde aan mij’

Geplaatst op wo 28 feb 2018 om 10:00

RTL-ster Gordon, die maandag onthulde geen narcist te zijn, wordt door enorm veel mensen geliefd. Van christenen tot moslims en van groot tot klein. Dat heeft hij vannacht zelf gezegd op Facebook na een signeersessie in Amsterdam-Noord. Gordon presenteerde in de hoofdstad zijn nieuwe boek en was blij met de opkomst. “Wat kan ik zeggen? Ontroerd en geraakt door zovelen die midden in de nacht de kou hebben doorstaan om mij te komen ontmoeten en mijn boek te komen halen“, laat hij weten.

De hoge opkomst voor Gordon is het bewijs dat Nederland helemaal niet verzuurd is, aldus de entertainer zelf. “Nederland is niet negatief dat is slechts een kleine groep mensen die dag in dag uit ons klimaat vervuilen met alle negatieve berichten!

De RTL 4-ster heeft het gevoel dat hij door alle lagen van de bevolking omarmd wordt “Liefde heb ik gevoeld van groot tot klein, van moslim tot christen. Mijn hemel Nederland, ik ben je zo dankbaar dat ik mezelf mag en kan zijn en dit mee mag maken!

Gordon wordt in elk geval niet bepaald omarmd in Hilversum. Van verschillende kanten klinken er al geluiden dat er niets klopt van bepaalde passages in het boek.

Foto: RTL
45 Reacties op “Gordon: ‘Ook moslims geven liefde aan mij’”


 1. Anouk Smullers

  Narcist pur sang! Deze man aan t kruis

 2. Papegaaitje leef je nog

  Gordon geen narcist? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

 3. antipolitiekcorrect

  spoort voor geen meter,

 4. Gerard J.

  Als zelfs Moslims liefde geven aan Gordon ?

 5. Peturrrr err devries

  Ook Chinezen zijn gek op Gordon.

 6. Hooftstraat

  Hij gelooft in zijn eigen leugens, niemand houd het vol bij jou, narcist tot op het bot, Nederland kotst je uit, niemand neemt je meer serieus, hopelijk dat je na deze flop van Boek jezelf gaat terugtrekken uit Nederland. Bij RTL krijg je geen nieuw kans bij de nieuwe programmadirecteur, genoeg veroorzaakt ga lekker heel ver weg van je poen genieten, jij bent een afgedankt, oude en zuur ex ster, vergane glorie… Bye Felicia

 7. Mink Vaillant

  Kan RTL Gordon tegen zichzelf in bescherming nemen?

 8. Sexwerker Orlando

  Leuke jongen die Gordon

 9. Dinsdag

  Wat een racist om dit te zeggen.

  Verwaand, laagdunkend en hooghartig

 10. Otto Groeneveld

  A.u.b. stop met deze gek.

 11. Jan

  Er zijn op deze site mensen die er van genieten om met modder te gooien. Gordon is een bekend iemand en heeft veel meegemaakt dus men gaat hier los!
  Gordon dit Gordon dat enz. deze man is zoals hij is en wanneer je hem niet wilt zien dan kijk je toch niet?

 12. zucht

  BREAKING NEWS: Jeroen Krabbe ontkent dat hij niet samen met Gordon gemasturbeerd heeft.

 13. Zo dan

  @zucht

  Wanneer gaf hij toe met Gordon te hebben zitten trekken?

 14. kaatje

  Wat een karakter om je collega”s zo voor paal te zetten .
  Emigreren is een oplossing Gordon en wel op heel snelle termijn !
  Nederland is Gordon moe !!!!!!!!!!!!!

 15. Jeffrey

  Gordon is onze eigen Gandhi. We kunnen trots zijn op deze wereldwijd bekende persoonlijkheid. Hij is altijd oprecht en durft zijn ongezouten mening te geven. Hij is ook nog eens een van de beste Nederlandse amateurzanger van Nederland.

 16. mark2

  moet die Gordon niet tegen zichzelf in bescherming worden genomen, uit huis geplaatst, opgenomen in een instelling? hij is zelf continue negatief, lapt iedereen aan de schandpaal en zegt dat hij integer is…praat inktzwart over velen en zicht dat Nederland niet verzuurd is maar dat er een klein groepje is dat zuur is… Gordon IS dat kleine groepje dat altijd en immer voor troep en ruzie zorgt. Hij hoort thuis in in dwangbuis met spreekverbod!

 17. PlayadelasAmericas

  Matennaaier!!!

 18. Jeffrey

  Ach ik vind het wel cool, dat hij met zo’n onschuldig uitgestreken bek iedereen er bij lapt. Blijft natuurlijk wel staan dat hij totaal geen zelfreflectie heeft, maar dat boeit mij niks. Van Gordon kan ik het op de een of andere manier wel hebben. Je weet dat hij zo is en je wilt echt niet ruilen met zijn leven hoor, ondanks die pakketjes die hij bezorgd krijgt.

 19. achtmet

  Een ras fantast met een tien cm dikke plaat voor zijn(haar) hoofd . brrr

 20. tammer

  Hij had in het boek veel meer kunnen vertellen. Oa over het drugsgebruik van veel bekende Nederlanders. Jammer dat ie daar zwijgt.

 21. Wollter

  Uit pure nieuwsgierigheid ben ik vannacht ff gaan kijken en wat Gordon zegt klopt.

 22. Lamberto

  STOP met ‘ nieuws’ over Geurdon!

 23. ysbrand

  Wordt het nu niet eens tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van Gordon het is een GROTE oproerkraaier en NARCIST laten we hem in een het vergeetboek zetten zodat hij na kan denken wat hij andere mensen aandoet .

 24. hendrik

  Is hij dan ook besneden????????????????

 25. JM

  Gordon dit, Gordon dat….
  Kan het AUB afgelopen zijn met deze ranzige aandachtstrekker die o zo vol is van zichzelf??

 26. SOLANGE

  Ga Naar Zuid Afrika daar kent niemand je fantast…..

 27. Ronald de Vries

  Ik word zo moe van die berichtgeving over deze afschuwelijke zwaar gestoorde man. Niet alleen Gordon trouwens. Wat dacht je van Jan de Hoop, Paul de Leeuw, Gerard Jolling, maakte in het verleden afschuwelijke grappen over van alles en iedereen. Zelfs als je in een rolstoel zat werd je door de genoemde hufters nog belachelijk gemaakt. Nu anno 2018 beginnen ze te janken als iemand pjsnicht tegen ze zegt. Misselijke over het paard getilde hufters waar je nul aandacht aan moet besteden. Ben zelf trouwens homo voordat er weer van die jankers opstaan.

 28. HENK-O

  Blijft de belangrijkste BN’er van dit moment. Gordon je bent een held!

 29. Natasja Froger tot Febo

  Ik hoop zo dat de nieuwe RTL directeur de overeenkomst met dit figuur niet meer gaat verlengen – alleen maar bagger komt eruit -zo klaar met deze man !

 30. de gelovige

  Misschien kan hij nog schaapsherder worden kan hij de schapen pakken.

 31. Bg

  Ook hottentotten geven liefde aan de heuk.

 32. Gerrie

  Het is een soort Arie Boomsma, maar dan met uitstraling en charisma.

 33. Ad

  Knap hoe die programma’s naar zijn hand zet om in beeld te blijven.

 34. arjan

  Gordon= Roddelnicht ,Homo , Schenkt slechte koffie , Oproerkraaier , Leugenaar , Fantast , Narcist , Een persoon die het niet zo nauw neemt met de waarheid.
  kortom een figuur die je niet in de buurt wil hebben.

 35. critikast

  Ik weet nog wel een donker park waar moslimjongens zich verkopen. Voor 1000 euro krijg je adresgegevens Gordon, dan kun je er met je TomTom zo naar toe…!

 36. Joke

  Iedereen houdt van Gordon (not). De griezel! Ik zal ook nooit in een van zijn koffietenten willen eten, ik vind hem namelijk niet zo fris.

 37. Japie

  Zijn zeker moslims die nog niet weten dat hij homo is!

 38. Pim Fortuyn

  @Japie, hij doet het – net als ik – ook met Marokkaanse jochies!

 39. animo

  Welke mafkezen kopen dat boek.

 40. aammehoela

  De smerige narcist en leugenaar Gordon met zijn boek vol verzinsels. Wat een mafkees en neen christenen houden niet van Gordon. Zij hebben medelijden met hem en dat is wat anders dan liefde.

 41. Zo zit het

  Wat een zielig figuur. Hij denkt dat heel Nederland, op een enkeling na, hem omarmt. Nou echt niet, ieder weldenkend mens walgt van hem en trapt niet in zijn leugens en verzinsels. Dat boek van hem hoort op of de brandstapel of de vuilniscontainer.

 42. Hahaha

  Ja vooral de islammietjes vieze strontnicht

 43. Grace321

  Wat een fantast….bah.ik VOND je leuk maar nu niet meer. ZIELIG 👎👎👎

 44. ali

  ik jouw van flat gooien humo.

 45. Jurgen

  Ja wat moet je van die gozert zeggen. Een narcist lijkt hij te zijn. Ik vind persoonlijk elke volgende regel die ik zou besteden teveel. Net als dat gehele kleffe zooitje daat in ’t Gooi en de Grachtengordel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.