Edwin Evers: ‘Wat is Gordon blij met zichzelf’

Geplaatst op di 27 feb 2018 om 13:30

Radio 538-miljonair Edwin Evers heeft de nieuwe biografie van RTL 4-ster Gordon met flink wat gevoelens van ergernis gelezen. Dat bekende de radioster vanochtend aan de tv-ster in Evers Staat Op. Evers was eerlijk over zijn mening over het boek. “Het is een bijzonder boek. Het geeft denk ik wel weer hoe jij bent. Ik heb het boek gelezen. Ik heb me soms echt groen en geel zitten ergeren. Dan dacht ik: jeetje miena, wat is die man blij met zichzelf. Dat dacht ik echt.

Soms had Gordon een punt, maar soms kwam hij ook narcistisch over, lijkt Evers te willen zeggen. “Ik heb soms gedacht: hij heeft volkomen gelijk, dit durven weinig mensen te zeggen. En ik heb een aantal keer ook verschrikkelijk lachen. Er zit van alles in het boek. Ik heb ook echt momenten gehad, zeg ik eerlijk, dat ik de eerste pagina’s las en dacht: ik leg hem weg, ik kan het niet langer zien, jeetje wat is hij blij met zichzelf. Hoor je dat vaker of niet?

Gordon: “Ik ben sowieso niet blij met mezelf. Ik ben blij met mijn leven. Ik ben een happy man. Ik kan me best voorstellen dat mensen een pesthekel aan me hebben, want ik ben af en toe onuitstaanbaar. Als je dit boek leest en je weet de basis van mijn karaktervorming, dan begrijp je me beter. Dan weet je waarom ik soms heel impulsief dingen zeg en ben hoe ik ben.

Vervolgens kwam Gordon weer met het riedeltje dat de media alles opblazen en hij machteloos is. “Mensen zien alleen maar het gebrul of het geschreeuw in de media, maar dat ben ik niet.

Evers: “Daar werk je toch zelf aan mee? Jij brult, die mensen niet.

Gordon: “Maar ik brul niet.

Evers: “Je brult wel, Gordon.

Gordon: “Nee, ik brul echt niet. Serieus, ik brul niet. Nu ook de afgelopen weken wat er allemaal is geschreven: dat raakt me zo. Zodra er iets negatiefs te melden is, wordt het helemaal uitvergroot.

Lees ook: RTL 4-ster Gordon is geen narcist (vanochtend)

Foto: Radio 538
16 Reacties op “Edwin Evers: ‘Wat is Gordon blij met zichzelf’”


 1. De Leukste Thuis

  Welles nietes welles nietes…

 2. robb

  Als ik het zo hoor probeert hij geld te verdienen over de rug van anderen.

 3. Vrede

  Hier zegt hij ‘het raakt me zo wat ze schrijven’ en gisteren bij Jinek ‘heb er zoveel schijt aan dat ik stront te weinig heb’.
  Die lult ook maar wat raak.

  En toch is het een interessant figuur. We kunnen wel op hem zeiken maar alleen maar Arie Boomsma’s op tv zou ook snel vervelen.

 4. Richard B.

  Gordon is ooit eens gevolgd door Brandpunt Profiel. Dat heeft mijn mening over hem best wel doen veranderen, ten positieve. Gordon is geen kwade genius. Het is een beetje de Nederlandse Perez Hilton. He can’t help himself.

  Die trouwshow op RTL4 heeft hem veel goodwill gekost. Hij snapt oprecht niet waarom mensen daarover vallen. Hij is best intelligent en tegelijkertijd ook heel naïef. Ik herken veel van mezelf in Gordon en ik ben zelf ook een narcist. Ik kom daar gewoon voor uit, alleen Gordon durft dat nog niet. Narcisten zijn ook mensen.

 5. Hooftstraat

  Mensen lees iets nuttigs aub, ga jezelf ontplooien door iets zinnigs te lezen, neem een goed filosofisch boek, TIP: Johann Wolfgang von Goethe hier zullen jullie voor de rest van jullie leven dankbaar voor zijn. Deze geestelijk minvermogend genaamd Gordon wil alleen boekjes verkopen en hunkert naar aandacht, zonder aandacht bestaat geen Gordon, NEGEER DEZE VENT AUB.

 6. Diarree uit me flamoes

  Het had weinig gescheeld of we hadden geen last meer gehad van Heuckeroth. Had die chauffeur op Mykonos net even beter moeten sturen.

 7. Ron

  Vond dit interview met Evers veel beter dan het interview van gisterenavond Jinek. Evers vroeg tenminste door, Jinek was laf gisteren.

 8. GW

  @Ron 14:16: Eens.

  Edwin Evers begrijpt het mechanisme van de narcistische paradox niet.

 9. Mark

  Ik kan me niet voorstellen dat dit boek al op de 30.000 exemplaren zit in de voorverkoop. Wie wil deze kattenbakvulling nu lezen? Al krijg ik er geld bij, dan lees ik het nog niet.

 10. B

  Is allemaal opgekocht via deals met verkopers, op die manier kan Gordon net doen of het een succes is.

 11. Bears' den

  Deze man heeft net als die heks patty brard bordeline..
  Meer hoef ik niet te zeggen denk ik…..

 12. Anne

  Gordon is ziek, deze man fantaseert en liegt de hele boel bij elkaar. Het wordt tijd dat Gordon ontslagen en doodgezwegen wordt zo dat we eindelijke voor eens en hopleijk voor altijd verlost worden van zijn enge pathologische gedrag.

 13. SOLANGE

  Die narcist moet van de buis af voor Gordon en iedereen beter steeds die kop in beeld bah

 14. anoniem

  Nu al een biografie? Of komt er nog een volgend deel uit?

 15. aammehoela

  Ik zat vanochtend expres door dat gedoe heen te praten. Ik erger me werkelijk kapot aan deze persoon. Boycotten moeten we dit walgelijk persoon. Een enkeltje Zuid-Afrika en tot nooit meer ziens.

 16. Psy-man

  Ik moet elke keer weer ontzettend lachen om het feit dat iedereen zich zo ‘heen-en-weer’ laat slingeren door Gordon. De beste man heeft een persoonlijkheidsstoornis. Je weet gewoonweg niet wat je aan hem hebt. Wanneer hebben mensen dit eigenlijk door? In de psychiatrie noemen we dat ‘splitten’. Best grappig en komisch voor op tv, maar voor in ‘het echte leven’ kan dit desastreuze gevolgen hebben. Ronduit gevaarlijk! Wat helpt is Gordon niet doodzwijgen, niet links laten liggen of niet 100% serieus nemen. Nee, we moeten gunnen dat hij goede hulp krijgt.
  Wat is ‘splitten’?
  Simpel gezegd: Tegen de ene persoon vertelt Gordon het ene verhaal en spreekt bv. kwaad over een ander, dan loopt hij naar ‘de ander’ en doet precies hetzelfde maar dan andersom. De beste man kan er niets aan doen. Ik denk dat het goed is dat hij een goede psychiatrische diagnose krijgt en goede hulp. Deze mensen zijn een gevaar voor zichzelf en hun omgeving. Met goede hulp is er veel te bereiken. Wil hij dit niet, dan hoop ik dat er een goede vriend in zijn omgeving is die hem daarvan kan overtuigen. Zo niet? Dan blijft het als casus natuurlijk ontzettend interessant.
  Wat feiten op een rijtje:

  – Ik ben homo, dan hetro, dan weer bi, dan weer homo.
  – Ik wil trouwen, dan weer niet, wel, dan weer niet.
  – Vertrouwen kan ik niet, dus vlucht ik in vluchtige seks en drugs.
  – Ik maak met iedereen ruzie en vertel daarna dat het niet mijn schuld is, maar dat niemand te vertrouwen is.
  – Ik begin een boyband, vertel aan iedereen dat iedereen in de band gelijkwaardig is en dat het echt niet om mij draait. Hij laat het klappen en zegt daarna dat ze geen talent hebben.
  – Ik verdien miljoenen met de toppers en vertel daarna als ik eruit stap op nationale televisie dat een van mijn topper-collega’s een gevaarlijke alcoholist is.
  – Ik ben echt heel anders dan dat mensen mij kennen, ik ben echt heel serieus, daarna weer bombastisch, dan weer heel serieus,daarna weer heel bombastisch.
  Etc… etc… Het is echt TE VEEL om op te noemen en zo ontzettend overduidelijk. Echt uit het boekje.
  Lieve Gordon, als je dit leest: Ik heb groot respect voor je ondernemerschap, ik waardeer je als mens enorm. Je bent betrokken, je hebt een groot hart, maar neem alsjeblieft jezelf serieus en zoek hulp. Ik zou dat heel groots van je vinden en zou je velen malen meer serieus nemen als je dit zou doen. Werk aan jezelf en kom daarna herrezen terug! Please.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.