Edwin Evers: ‘Wat is Gordon blij met zichzelf’

Radio 538-miljonair Edwin Evers heeft de nieuwe biografie van RTL 4-ster Gordon met flink wat gevoelens van ergernis gelezen. Dat bekende de radioster vanochtend aan de tv-ster in Evers Staat Op. Evers was eerlijk over zijn mening over het boek. “Het is een bijzonder boek. Het geeft denk ik wel weer hoe jij bent. Ik heb het boek gelezen. Ik heb me soms echt groen en geel zitten ergeren. Dan dacht ik: jeetje miena, wat is die man blij met zichzelf. Dat dacht ik echt.

Soms had Gordon een punt, maar soms kwam hij ook narcistisch over, lijkt Evers te willen zeggen. “Ik heb soms gedacht: hij heeft volkomen gelijk, dit durven weinig mensen te zeggen. En ik heb een aantal keer ook verschrikkelijk lachen. Er zit van alles in het boek. Ik heb ook echt momenten gehad, zeg ik eerlijk, dat ik de eerste pagina’s las en dacht: ik leg hem weg, ik kan het niet langer zien, jeetje wat is hij blij met zichzelf. Hoor je dat vaker of niet?

Gordon: “Ik ben sowieso niet blij met mezelf. Ik ben blij met mijn leven. Ik ben een happy man. Ik kan me best voorstellen dat mensen een pesthekel aan me hebben, want ik ben af en toe onuitstaanbaar. Als je dit boek leest en je weet de basis van mijn karaktervorming, dan begrijp je me beter. Dan weet je waarom ik soms heel impulsief dingen zeg en ben hoe ik ben.

Vervolgens kwam Gordon weer met het riedeltje dat de media alles opblazen en hij machteloos is. “Mensen zien alleen maar het gebrul of het geschreeuw in de media, maar dat ben ik niet.

Evers: “Daar werk je toch zelf aan mee? Jij brult, die mensen niet.

Gordon: “Maar ik brul niet.

Evers: “Je brult wel, Gordon.

Gordon: “Nee, ik brul echt niet. Serieus, ik brul niet. Nu ook de afgelopen weken wat er allemaal is geschreven: dat raakt me zo. Zodra er iets negatiefs te melden is, wordt het helemaal uitvergroot.

Lees ook: RTL 4-ster Gordon is geen narcist (vanochtend)

Foto: Radio 538

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen