Fidan Ekiz na drie jaar mogelijk terug in vooravond NPO 1: ‘Vaag’

Fidan Ekiz keert na drie jaar mogelijk weer terug in de vooravond van NPO 1 nu haar huidige talkshow Op1 ophoudt te bestaan. “We praten met collega’s over wat we willen doen.”

Fidan Ekiz © SBS

Het heeft slechts twee seizoenen gedraaid: de talkshow De Vooravond van het duo Fidan Ekiz en Renze Klamer. Ze moesten plaatsmaken voor Khalid & Sophie en dat programma kost Fidan nu wederom haar baan. Sophie’s talkshow verhuist na de zomer namelijk naar het tijdstip van Op1 en Op1 verdwijnt. Maar mogelijk biedt dat Fidan een kans…

Heel vaag

Eva Jinek gaat na de zomer namelijk van maandag tot en met donderdag de vooravondtalkshow maken op NPO 1, maar er is voor de vrijdagavond nog een vacature. Nadia Moussaid schijnt in de race te zijn, maar volgens Fidan is dat nog geen gelopen race. Zij vertelde gisteren in de saaie talkshow van Hélène Hendriks dat zij óók een gegadigde is.

Ze vertelt: “Ik weet nog niet wat ik ga doen. Ik sta overal voor open. Ik praat wel over wat ik straks zou kunnen doen. Met wie? Met mensen binnen WNL, met de NPO moet ik nog gaan praten, maar we denken na. Gewoon met de collega’s met wie we straks misschien eventueel wat zouden willen doen voor de vooravond, maar dat is nog heel vaag.”

En Rutger?

Rutger Castricum schijnt met Jeroen Pauw in de race te zijn voor de vrijdagshow op de late avond (op de overige dagen zit Sophie). “Wij gaan absoluut de vrijdag doen!”, grapt hij bij Hélène. “Nee hoor, dat is absoluut niet zeker. Nee, nee. Het is wel een wens.”

Fidan: “Het zou wel leuk zijn.”

Rutger: “Het duurt allemaal voor even voordat de kogel door de kerk is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eva Jinek doet maandag tot en met donderdag. Wie ziet u liever op vrijdag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen