Nadia Moussaid als inval-Jinek? ‘Nee, zij heeft niet genoeg kennis!’

Nadia Moussaid is in de race om de vrijdagse inval-Jinek te worden, maar is dat wel een goed idee? Nee, bel d’r maar gelijk weer af, zegt tv-kenner Rob Goossens. “Geen kennis!”

Nadia Moussaid en Eva Jinek © NPO, RTL

Het is een move die niemand van de vakantiediva had verwacht: terugkeren naar de NPO om dubbel zoveel te werken en vijf keer zo weinig te verdienen. Eva Jinek zit vol met verrassingen. Voorlopig heeft ze nog even vakantie: na de zomer begint ze met haar nieuwe talkshow op het vroegere DWDD-slot. Ze draait dan van maandag tot en met donderdag mee.

Logische keuze?

Naar wie de vrijdagavond gaat? Dat is nog even onduidelijk, maar er gaan verschillende namen rond. Het AD meldt nu dat Nadia Moussaid in de race is voor een eigen show op deze uitzendplek en dat is nogal een verrassing, omdat zij vooral uitblinkt in het scoren van erbarmelijke kijkcijfers. Ze hád al een show op deze plek, en die is mega geflopt.

Daan Nieber stelt daarom een retorische vraag aan de desk van RTL Boulevard: “Is dit een logische en een goede keuze?”

Afbellen!

Nee, bel die vrouw maar weer af, reageert tv-kenner Rob Goossens. “Het is helemaal geen logische keuze, want ze heeft natuurlijk haar eigen programma en dat is zó geflopt dat ze het op een gegeven moment hebben weggestopt op de zondagavond. Ze heeft al eerder Eva Jinek vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.”

Die invalbeurt van Nadia was toen op de late avond. “Dat was succesvol, daar heeft ze ook mijn hart wel gestolen, alleen hoorde ik achteraf dat de redactie niet heel erg onder de indruk was van haar algemene kennis. Met die kennis nu haar toch daar neerzetten, zou ik een erg riskante move vinden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eva Jinek van ma t/m do en dan Nadia Moussaid op vrijdag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen