‘Dave Roelvink platzak, snuift nog steeds en valt ex-vriendin lastig’

Het lijkt niet bepaald lekker te gaan met Dave Roelvink. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Yvonne Coldeweijer is hij platzak, snuift hij nog steeds en valt hij zijn ex lastig.

Dave Roelvink © Instagram

Het leven van Dave Roelvink is op dit moment één grote puinhoop. Niet alleen carrièrematig, maar ook privé. Het is uit met zijn vriendin Jazzlyn, tevens de moeder van zijn kind, en dat lijkt niet bepaald in goede harmonie te zijn gegaan. Zij zou afgelopen zomer achter zijn vreemdgaan zijn gekomen, maar door hun kind zullen ze altijd verbonden blijven.

Laveloos

Yvonne Coldeweijer stelt op haar juicekanaal dat het momenteel héél slecht gaat met Dave. “Als jij, net als ik, nog in de veronderstelling was dat Dave Roelvink nuchter is, uhm, I salute you, want ik dacht het ook. Maar, naïeve meid als ik ben, hè, uhm, nee, Dave is allang niet meer nuchter… Sterker nog, volgens mijn spion is hij elke dag laveloos.”

Dave zou laatst op een Oger-personeelsfeest maar liefst vier Bacardi-flessen hebben leeggedronken. “Een spion van heel dichtbij vertelde mij het volgende: Dave is bijna dagelijks echt laveloos. En ik hoef jou natuurlijk niet te vertellen dat als je elke dag heel veel drinkt… Ja, de kans dat je zeg maar dan snuift is bijna 100 procent.”

Gedumpt

Jazzlyn zit er volgens Yvonne ‘echt helemaal doorheen’. Zij maakte het zelfs niet uit met Dave toen ze achter zijn vermeende vreemdgaan kwam. “Zij is eigenlijk zo verliefd op hem geweest altijd, dat ze het erbij heeft gelaten, sort of, en twee tot drie weken later heeft hij, Dave, Jazz gedumpt. Zonder reden.”

Wat was in elk geval de schijnreden? “Hij had als reden gegeven: ik vind dat jij een beetje lui bent en niet zoveel doet in het huis. Terwijl de meid, volgens mijn spion, best wel aan het struggelen is om te vinden hoe ze moet werken en tegelijkertijd voor hun kleine zoontje moet zorgen en ook nog alles moet betalen. Want Dave is blut.”

Geen cent

Dave heeft nauwelijks inkomsten, aldus Yvonne. “Hij heeft geen rooie rotcent. De huur van zijn nieuwe appartement in de PC wordt betaald door, inderdaad, pappie. Die woont natuurlijk drie deuren verder. En hij heeft vier, vijf maanden lang de rekeningen niet betaald van de huur van zijn showroom, wat ongeveer 4.500 euro per maand is ofzo.”

Het betreft de showroom van zijn metaalbedrijfje, zegt ze. “Hij heeft wel iets van één of twee huizen die hij verhuurt, maar daar word je op zich niet superrijk van. Ik bedoel: hij heeft natuurlijk een lifestyle waarbij hij wil laten zien hoe goed hij het allemaal heeft. Dat kan je daar niet van betalen, dat kan ik je vertellen. Dat wordt dan ook nasty.”

Klaploper

Die jongen heeft hulp nodig, aldus Yvonne. “Wat doet nou iemand die eigenlijk gewoon verslaafd is en wil gebruiken? Die dumpt zijn vrouw, want dan kan die lekker alleen zijn en dan kan die lekker snuiven en zuipen, zoveel als die maar wilt en dan wordt hij niet lastiggevallen daarover. Toch? Dus dan geef je toch gewoon als reden dat je je vrouw lui vindt? Toch?”

“Want je wilt toch zelf jezelf helemaal naar de tering snuiven. Dat is een supergoed idee. Nou, en? Hoe bevalt het? Vind je het lekker zo? Vind je het leuk? Lekker naar de Mad Fox. Lekker meisjes van straat plukken om gewoon seks mee te hebben. Wauw! Voel je je echt vervuld van binnen of niet? Dit is één grote grap.”

Huis stelen

Het meest bizarre aan het verhaal? “Oh my god, wat ik heb gehoord, is echt lijp. Ik neem aan dat hij dit gaat ontkennen, want dit is echt het allerdomste wat ik ooit heb gehoord. Het huis wat je altijd hebt gezien op zijn stories, dat is dus haar huis. Haar eigendom. Zij heeft dat gekocht. Maar hij denkt dus echt dat hij recht heeft op een deel van het huis.”

Hoezo dan? Omdat hij daar het een en ander verbouwd heeft. “Mijn spion zegt dat hij dus dreigt naar haar met een rechtszaak om dit voor elkaar te krijgen. Oh my god. Elke debiel weet denk ik wel dat dat echt nul kans van slagen heeft. Maar dat is in ieder geval wat heel zwaar op Jazz weegt. Dave was haar grote liefde en die van hem? Waarschijnlijk coke.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het gevoel dat Dave Roelvink inderdaad weer aan de snuif zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen