Erica Meiland: ‘Wat ik vind van geruchten over huwelijk Maxime?’

Erica Meiland vindt het verwerpelijk dat oud-huisvriendin Caroline van Eeden zo’n lelijk gerucht heeft verspreid over het huwelijk van haar dochter Maxime Meiland. “Heel dom.”

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer © SBS

Het is volgens Caroline van Eeden, de huisvriendin van de Meilandjes die nogal lelijk behandeld is en sindsdien tamelijk wraakzuchtig is, onvermijdelijk dat huwelijk tussen Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaat klappen. “Dat geef ik je nu al op een briefje. Haar leven is één grote leugen. Ze liegt alles bij elkaar”, zegt ze onomwonden.

Dom en gemeen

Wat vindt Erica Meiland daar nou van? “Ik vind dat dom en gemeen en het is onwaar”, reageert ze in de Weekend.

Maxime heeft dus geen relatietips nodig, vraagt het tijdschrift. “Niet echt. De ene keer spring ik op de bres voor Leroy en de andere keer voor Max. Wie ik vind dat er op dat moment gelijk heeft.”

Ah, er wordt dus wel flink geruzied. “Af en toe zit ze erdoorheen, maar ze is erg veerkrachtig en vastberaden.”

‘Heel erg naar’

Het gaat hier over de smaadzaak tegen Maxime. Zij beschuldigt iemand ervan haar te hebben verkracht toen ze allebei nog op school zaten, maar heeft daar geen bewijs voor. Erica hekelt het wantrouwen in Maxime. “Ik vind het heel naar en ze helpen er toekomstige slachtoffers ook zeker niet mee!”

Sommigen noemen Maxime zelfs een leugenaar. “Mensen zijn onwetend en dom om dat te ventileren. Nee, we worden in het dorp niet aangesproken op de verkrachtingszaak.”

Nieuwe show

Tot slot: wat gaan de Meilandjes doen op televisie? “Wij hebben een heel saai leven sinds we een pension hebben, dus het is geen reality meer voor ons. In juni en juli gaan we een leuk nieuw programma opnemen, in het buitenland. Dit komt in september op de buis. Maar daar kan ik verder nog niks over zeggen.”

“Nee, er zijn geen nieuwe plannen met betrekking tot het openen van een nieuwe zaak.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen