‘Maxime Meiland is duivel, zelfs Erica en Martien zijn doodsbang!’

Maxime Meiland is het minst geliefde lid van haar tv-familie. Ze staat bekend als onbetrouwbaar, leugenachtig en verwend, maar is het nog veel erger? “Ja. Ze is echt een duivel.”

Maxime, Martien en Erica Meiland © SBS 6

Wie denkt dat Maxime Meiland gewoon een ietwat vervelend karakter heeft, heeft het volgens hun gewezen huisvriendin Caroline van Eeden goed mis. Ze benadrukt in een oudejaarsinterview met de Party dat die meid écht niet goed is. Op de vraag welk Meilandje ze het ergst vindt, antwoordt ze: “Maxime. Ik vind haar een duivel.”

De duivel

Waarom dan? Caroline: “Zij heeft haar moeder zover gekregen dat ze zijn begonnen met mij eruit te werken. Ze heeft de boel opgestookt. Erica is van nature niet zo. Ik heb haar leren kennen als een pittige tante, maar wel een eerlijke vrouw. Maar Erica heb ik per dag ook zien veranderen. Zij is nu net als Maxime. Door de roem, de aandacht.”

Maxime liegt over hun aanvaring, meent ze. “Wat Maxime betreft, en dat mag je met hele dikke letters in de Party zetten: als ik haar echt een klap had gegeven, dan had ik dat nu eerlijk verteld. Want dit meisje heeft in mijn ogen opvoedkundig een hele harde tik nodig. In ieder geval toen ze 23 was en mij een glas naar mijn hoofd gooide.”

De snotneus

Een glas naar je hoofd is vreselijk risicovol. “De snotneus. Ze zei: ‘Doos, hou je mond dicht!’ De tafels gingen omver, die duwde ik om. Een parasol kwam tegen haar arm. Misschien heb ik in al die bewegingen met mijn vinger tegen haar arm gekrast. We stonden neus aan neus tegen elkaar.”

Ze vervolgt: “Ik heb groene ogen, maar als de echte duivel in mij ontwaakt, dan ga ik niet krabben hoor, dan haal ik echt wel hard uit. Maar dit meisje… Haar eigen ouders zijn bang voor haar, joh. Het is een verschrikkelijke griet! Het is onvoorstelbaar dat zoiets bestaat.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen