Yvonne Coldeweijer krijgt uitnodiging van Meilandjes: ‘Ze is enig!’

Yvonne Coldeweijer is door de Meilandjes uitgenodigd om langs te komen in hun nieuwe programma Chateau Meiland VIPS, waarin ze BN’er-duo’s interviewen. “Ze is enig!”

Erica Meiland en Yvonne Coldeweijer © SBS, YouTube

Het is geen geheim dat Yvonne Coldeweijer altijd relatief mild is over de Meilandjes, ondanks dat dit een tv-familie is die bij veel mensen ergernis opwekt. Gelukkig voor hen hebben ze ook een behoorlijke fanschare en hun programma op SBS 6 wordt nog altijd erg goed bekeken. Maxime Meiland stelt dat ze in direct contact staat met de juicekoningin.

Teamwork

Er is volgens Maxime zelfs sprake van een vorm van teamwork. Zij stelt dat Yvonne wel eens berichten doorstuurt om te checken of het klopt, bijvoorbeeld toen Juice Channel iets suggereerde over haar financiën.

Het juicekanaal zinspeelde op financiële nood omdat Maxime haar auto had verkocht. “‘Meid, dit is toch helemaal niet waar?’, stuurde Yvonne me, waarop ik reageerde: ‘Nee hoor, ik heb gewoon een nieuwe auto gekocht.’ En dat plaatst ze dan om het recht te zetten, wat ik heel fijn vind.”

Erica fan

Hoe dan ook: ook moeder Erica Meiland is fan van Yvonne, vertelt ze in De Telegraaf. De realityster hoopte dat ze langs zou komen in Chateau Meiland VIPS, het nieuwe programma waarin de Meilandjes bekende Nederlanders als Yvonne’s nieuwste vijand Gordon interviewen.

Erica: “Yvonne Coldeweijer is ook gevraagd. Zij wilde wel, alleen ze stond op het punt om te bevallen. Ik vind haar enig. Ze zegt waar het op staat en houdt niet van mensen die vreemdgaan. Ze heeft het nooit over ons, wij doen dat soort dingen niet.”

Lijstje BN’ers

De Meilandjes mochten bij de productie een lijst met namen inleveren die zij graag beter wilden leren kennen. “We hebben gevraagd om Catherine Keyl, Patty Brard, Koen Pieter van Dijk, Sylvia Geersen en Viktor Brand.”

Caroline van der Plas en John de Bever schuiven vanavond aan in de première-aflevering. “John dacht dat Martien een lawaaipapegaai zou zijn maar dat was slechts een vooroordeel. Hij had zelfs zijn eigen koffieautomaat meegenomen omdat hij zijn eigen cupjes het lekkerste vindt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Yvonne Coldeweijer afraden om tegen de Meilandjes aan te schuren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen