‘Maxime Meiland ligt bijna in scheiding, Leroy houdt het niet vol’

Maxime Meiland is nog maar net in het huwelijksbootje gestapt met haar cameraman Leroy Molkenboer of de boel staat alweer op springen. Althans, dat stelt haar vijand Caroline van Eeden.

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer © Instagram

Caroline van Eeden, de vroegere huisvriendin van de Meilandjes, denkt dat het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer op springen staat. Haar voorspelling staat deze week zelfs op de cover van Weekend. “Ik heb medelijden met Leroy, maar succes ermee, want die gaat het niet volhouden”, stelt ze.

Eén grote leugen

Het is echt honderd procent zeker dat die twee uit elkaar gaan, aldus Caroline. “Dat geef ik je nu al op een briefje. Haar leven is één grote leugen. Ze liegt alles bij elkaar.”

Maxime is echt een héél lastige meid, weet ze uit ervaring. “Zij en Erica slikken standaard antidepressiva”, zegt ze. “Ik heb het vroeger geslikt, maar als Maxime het niet slikt, weet je niet wat je meemaakt. Überhaupt kan niemand zich voorstellen hoe deze mensen achter de schermen zijn. Scheldwoorden, schreeuwen… Normaal praten kunnen ze niet.”

Zelfoverschatting

Volgens Caroline leven Maxime en haar vriend in een sprookje; de villa waar ze momenteel in wonen is écht boven hun stand, stelt ze. “Ze zijn 14.000 euro per maand kwijt aan lasten, geloof ik. Maar ze zijn toch zo intelligent? Ze vinden zichzelf toch zo slim?”

Het huis van Maxime staat nog stééds te koop. “Je krijgt dat huis met energielabel G aan de straatstenen niet verkocht. Maar geld, daar wil ik niet eens over hebben. In mijn ogen is zij een grote geldwolf, maar steek het lekker in je reet. Wat ik belangrijk vind: heb respect voor je medemens.”

34 mensen

Caroline is zó klaar met die griet. “Ik moest van mijn therapeut die boeken van ze lezen, wel 34 mensen beledigen ze daarin. Wat bezielt ze? En ze zullen nooit naar zichzelf wijzen. In geen enkel boek staat wat er aan henzelf mankeert.”

Hopelijk verliest Maxime de smaadzaak die tegen haar is aangespannen vanwege het vermeend verzinnen van een verkrachting, aldus Caroline. “Misschien komt karma een keer om de hoek kijken. Maar dat zal de rechter bepalen.”

Eddy kritisch

Eén ding is zeker: al die negatieve publiciteit heeft Maxime aan zichzelf te danken, roept Eddy Zoëy in RTL Boulevard. “Het blijft voor Maxime natuurlijk hoe je het ook wendt of keert een klote-ervaring hoe zij dat ervaren heeft, wat ze ook ervaren heeft.”

Hij besluit: “Maar je zou toch ook kunnen zeggen dat het een hele bak aan ellende nu had kunnen voorkomen dat voordat je gaat schrijven en publiceren misschien eerst contact zoekt met zo’n jongen om erover te praten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen