Ad Visser ergert Op1-presentatrice: ‘Waarom draag je een zonnebril?’

Ad Visser wekte gisterenavond in de late talkshow Op1 enige ergernis op bij presentatrice Carrie ten Napel. Ze begreep namelijk niet waarom hij met een zonnebril op in de studio zat.

Ad Visser en Carrie ten Napel © Op1

Het gezichtsveld van Ad Visser is heel erg slecht en daarom heeft hij een bril nodig. Zijn reguliere bril was in de middag vóór de Op1-uitzending echter stukgegaan en hij had thuis alleen nog maar een zonnebril op sterkte liggen. Storend, vond presentatrice Carrie ten Napel. Zij verzocht hem om de bril af te zetten.

Kapotte bril

Carrie liet duidelijk blijken geen voorstander te zijn van de zonnebril. “Heel even Ad, voordat we het over Phil Collins gaan hebben: waarom heb jij je bril op? Het ziet er heel cool uit, maar…”

Ad: “Ja, vind je niet? Ik vond het ook wel heel cool, maar het is helaas een wat pijnlijke situatie. Ik ben vanmiddag nog op mijn echte bril gaan zitten en de enige reservebril met geslepen glazen die ik heb, is deze. Dus ik heb of de optie om helemaal niets te zien of deze. Dan kies ik voor deze.”

‘Prettiger voor kijkers’

Carrie: “Toch? Ja… Want als je hem afzet?”

Ad: “Dan zie ik niks.”

Carrie: “Dan zie je niks, maar op zich ken je ons wel en kun je je ons ook voorstellen. Misschien vinden de mensen thuis het wel fijner om jou gewoon zonder bril te zien.”

Ad: “Nou, dat kan ik me nauwelijks voorstellen. Ik wou het graag zo houden als je het niet erg vindt.”

Carrie: “Nou, goed, prima. Wat jij wil. Dan gaan we het hebben over Phil Collins.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Ad Visser zijn zonnebril af had moeten zetten in Op1?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen