Dionne Stax afgekraakt door collega: ‘Ze is net een weke hangpop!’

Dionne Stax is samen met haar collega Carrie ten Napel behoorlijk door de mangel gehaald door hun publieke-omroepcollega Marcel van Roosmalen. Hij vindt hen net ’twee weke hangpoppen’.

Carrie ten Napel en Dionne Stax © MAX

De succesvolle Omroep MAX staat bekend om zijn ietwat gezapige, maar razendpopulaire programma’s. Droomhuis Gezocht is daar één van. Dat programma wordt tegenwoordig gepresenteerd door Carrie ten Napel en Dionne Stax. Een fragment daarvan wordt getoond in de nieuwste aflevering van de NPO-talkshow Media Inside.

‘Dit waren journalisten’

Presentator Gijs Groenteman merkt vervolgens op dat hij vindt dat Carrie en Dionne behoorlijk zijn afgegleden. “Deze vrouwen waren net als jullie vroeger serieuze journalistes. Beseffen jullie dat?”, zegt hij tegen zijn tafelgasten Wouke van Scherrenburg en Roos Moggré.

Hij vervolgt: “Dionne heeft een rijke carrière bij het Journaal, ze heeft verkiezingsuitzendingen gepresenteerd. Nou, Carrie ten Napel was een gekend sportjournaliste. En nu heeft Jan Slagter z’n klauwen in ze gezet en nu lopen ze door Marbella met z’n twee.”

Weke hangpoppen

Collega Marcel van Roosmalen doet er vervolgens een schepje bovenop. “Het is toch ongelooflijk dat hij van al die zelfstandige vrouwen weke hangpoppen maakt. Vind je dat niet?”

Wouke vindt de heren te kritisch. “Nee, weet je… Die vrouwen zijn slim genoeg om wel ja of nee te willen zeggen en je moet ook niet vergeten dat Carrie op een goede manier Op1 presenteert. Zij is een van de favoriete presentatoren.”

Gijs: “Ja, maar ze daalt ook af. Als Jan Slagter eenmaal iets in zijn hoofd heeft dan moet en zal het gebeuren.”

‘Waar is Sybrand?’

Wouke vraagt zich vooral af waarom Sybrand Niessen dit programma niet meer presenteert. “Wat ik me afvraag is waar Sybrand is gebleven, want als dit is in de grote ziekte die er heerst in Hilversum – de verjonging, de verjonging, de verjonging – dan vind ik dat Omroep MAX toch wel…”

Gijs: “Ja, we hebben daar hier al eens een heel item over gehad in Media Inside dat hij met een zieke verjongingskuur bezig is bij Omroep MAX. Echt heel gevaarlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen