Albert Verlinde weigert verzoek van VI: ‘Nee, sorry, dit wil ik niet’

Albert Verlinde weigert het verzoek van Vandaag Inside om een wekelijkse gast te worden, net zoals Özcan Akyol die in elke maandagshow zit. “Ik heb gezegd dat ik dat niet wil.”

René van der Gijp en Albert Verlinde © SBS 6

Hij is op zijn leukst als hij ouderwets vilein is: Albert Verlinde. De grondlegger van RTL Boulevard zorgde twee weken geleden voor ongelooflijk spraakmakende televisie door op een buitengewoon valse manier uit te halen naar Gordon. Sterker nog: de showkoning heeft daarmee bijgedragen aan het annuleren van zijn theatertournee door Nederland.

Jaar aandringen

Wilfred Genee is groot fan van Albert en vindt het heel leuk dat hij nu een onderdeel van de show is. “Ik heb een jaar ‘nee’ gezegd, omdat ik dacht: moet ik daar gaan zitten? Ik had geen zin meer in al dat gedoe. Toevallig stuurde Wilfred Genee vorige week een bericht waarin stond: ik ben blij dat ik een jaar ben blijven aandringen.”

Hij vervolgt in weekblad Party: “Nu ik er zit, moet ik zeggen dat ik het aantrek als een jas. Ik heb het naar mijn zin. Zij vinden het leuk. Er gebeurt wat. Het is een feestje om te doen.”

Eens per week

Albert wil echter niet met een Eus-achtige frequentie in de show verschijnen. “Vanuit het programma willen ze mij het liefst iedere week, maar dat wil ik niet. Eens in de twee weken vind ik mooi. Als ik er vaker zou zitten, wordt het voor mij werk en nu is het een uitje.”

Een uitje dat hem met gemak afgaat. “Het bijzondere is eigenlijk dat je ziet dat daar met Wilfred, Johan, René en ik vier mannen zitten die al 25 jaar dit soort tv maken. Dat is denk ik wat je voelt als kijker. Wij voelen dat althans wel. Wilfred, Johan, René en ik gaan zitten en denken: dat komt wel goed vanavond.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke RTL Boulevard-ster komt het dichtst in de buurt van de legendarische Albert Verlinde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen