Gordon woest: ‘Albert Verlinde is slang, Wilfred Genee droeftoeter’

Gordon is ontzettend boos op Albert Verlinde en Wilfred Genee, die hebben geroddeld over zijn optreden in Chateau Meiland VIPS. “De een is een slang en de ander een droeftoeter!”

Gordon, Wilfred Genee en Albert Verlinde © RTL, SBS

Het was volgens veel kijkers best een geestige uitzending: Chateau Meiland VIPS met als hoofdgast Gordon. Hij staat bekend om zijn lange tenen, maar ook om zijn kwaliteiten als gangmaker en dat kwam erg goed naar voren in het pension van de Meilandjes. Hoe dan ook: lineair stelde de aflevering kijkcijfermatig volgens Tina Nijkamp wel wat teleur.

Geen grote dip

Waar die kijkcijferdip door kwam? Wilfred Genee en Albert Verlinde hebben erover geroddeld in een online rubriekje en volgens de showkenner komt het absoluut door Gordon. “Dit programma kijk je omdat je wil weten hoe mensen zijn. Die wil je op een andere manier leren kennen. En nu niet blijkbaar.”

Nu, een week later, is de score inclusief uitgesteld kijken bekend en daaruit blijkt dat de aflevering met Gordon alsnog over de miljoengrens heen is gegaan. Er keken 1,047 miljoen mensen naar. Het is weliswaar de minst bekeken aflevering van Chateau Meiland VIPS tot nu toe, maar het is niet zo dat er echt sprake is van een grote dip.

Opperdroeftoeter

Gordon deelt vandaag op zijn Instagram-pagina een screenshot van deze kijkcijfers. Daar schrijft hij bij: “Ik zou de reden zijn volgens opperdroeftoeter Wilfred Genee en slang Albert Verlinde voor de ‘kijkcijferdip’ van de Meilandjes. Ook Tina Nijkamp heeft er vandaag niets over geschreven dat de cijfers gewoon dik boven het miljoen scoren.”

Walgelijk, vindt Gordon het. “Dit is slechts een van de ontelbaar schadelijke en smadelijke dingen die ze continu maar roepen over mij, maar de tijd van mijn mond houden is voorbij dus bij deze mensen!”

Viva la vida

Gordon is heel erg gelukkig met de behaalde score. “Heerlijk positief nieuws en mensen hebben genoten van mijn aanwezigheid en die van Berget Lewis, gelet ook op de honderden dm berichten! Maar ja, die lees je niet!”

“Kortom: viva la vida!!!”

Instagram

De post van Gordon:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen