Gordon deblokkeert Yvonne en gaat lós: ‘Met je goedkope jurkjes!’

Gordon heeft juicekoningin Yvonne Coldeweijer gedeblokkeerd om even goed zijn gal te spuwen. Hoe dat er precies uitziet? Ze leest zijn boze appje integraal voor. “Met je goedkope jurkjes!”

Gordon en Yvonne Coldeweijer © RTL, NPO

Het is geen geheim dat Gordon ruzie heeft met alles wat los en vast zit. Hij besloot Connie Witteman een keer vollédig de huid vol te schelden tijdens een privégesprek per telefoon en omdat ze dat al aan voelde aankomen, besloot ze het op te nemen en online te gooien. Het gevolg? Goor openbaarde live op televisie haar 06-nummer. Zó Flodder.

Wispelturig

Hoe dan ook: nu doet Yvonne Coldeweijer iets soortgelijks, alleen gooit ze niet een telefoongesprek in de openbaarheid, maar een berichtje dat hij haar afgelopen weekend heeft gestuurd. Maar wacht eens even… Hoe kan dat überhaupt? Hij heeft haar onlangs toch geblokkeerd?

Dat klopt, zegt Yvonne in haar immer sappige Juice Show. “Hij had me geblokkeerd en daar zit ik allemaal niet mee. Ik vind het priem. Dat moet je ook doen, want als je in de veronderstelling was dat er hier een vriendschap ofzo was… Blijkbaar dan niet. Oké, fine.”

Ass blokkeren

Als Gordon zijn gal wil spuwen, dan deblokkeert hij Yvonne echter weer. Maar zó werkt het niet, briest ze. “Als je dan weer iets wil zeggen omdat ik heb gezegd dat je bijna blut bent, nádat je me geblokkeerd hebt… Je wil daar iets over zeggen en je gaat me unblocken om dat te zeggen… Dan blokkeer ik jouw ass gewoon, want hier heb ik geen zin in!”

Yvonne begint vervolgens het appje van Goor voor te lezen. “Hoi Yvonne, ik weet niet wie jou die bullshit allemaal vertelt, maar ik ben oké hoor. Daar moet jij nog heel veel goedkope jurkjes voor verkopen. En ik kom al 30 jaar in Kaapstad en wissel dat af met Dubai. Maar fijn dat je je ook aansluit bij de rest die mij kapot willen maken.”

Bullshit-berichten

Die zit dus weer lekker in de slachtofferrol. Gordon vervolgt: “En waarom plaatste je die bullshit-berichten over Geer en Goor? Ik kan je de app sturen, maar dat gun ik je niet meer. En weet je, ik vind je nog steeds leuk en ik hoop dat je gelukkig bent met je prachtige kind. Liefs, Gordon.”

Hoe moeten we dit interpreteren? “Hem wordt wel eens verweten dat hij bipolair is, maar binnen één bericht! Dit vond ik zo labiel dat ik dacht: nou, hier heb ik even helemaal geen zin in.”

Geen contact

Gaat Yvonne hem op een gegeven moment ook weer deblokkeren? “Nee, want ik hoef helemaal niet contact met BN’ers. Het is gewoon zo gelopen omdat ik Corrie altijd leuk vond, maar daarna heeft Gavin, die loser-ex, met zo’n pakje juice een foto gepost op Insta en gezegd van: ‘Ja, ik geniet van de juice.'”

“En toen heb ik Gavin ook wel weer even afgemaakt, want nee, dan kom ik ook wel weer voor Corrie op. Maar ik hoef gewoon niet persoonlijk contact met BN’ers. Dus ben je een BN’er, doe maar gewoon niks naar mij sturen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de omgeving van Gordon een interventie moet organiseren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen