Gordon nog nooit zó vernederd: VI giert om kneitervals optreden

Wat ongelooflijk vernederend voor Gordon: nog nooit in zijn carrière is hij zó erg uitgelachen als gisterenavond in Vandaag Inside. De aanleiding? Zijn kneitervalse optreden. “Amateur!”

Albert Verlinde, Johan Derksen, Gordon en René van der Gijp © SBS

Gordon zal wel weer op zijn achterste benen staan: hij is gisterenavond op een gruwelijke wijze te grazen genomen in Vandaag Inside, de meest bekeken talkshow van Nederland. De entertainer klonk niet bepaald zuiver bij de presentatie van zijn nieuwe album en dat leidt tot hilariteit bij VI. “Hebben we er een stukje van?”, begint tafelgast Albert Verlinde.

Ouderwets vals

Ja, die heeft de regie van VI al klaar staan. Er wordt gekozen voor een pijnlijke split screen: rechts het valse optreden van Gordon die een liedje over onze hoofdstad zingt, links de VI-sterren die hem vierkant uitlachen. Zó pijnlijk. “Amsterdam heeft Halsema al, komt dit er ook nog een keer bij. Hahaha”, giert Albert, die eindelijk weer eens ouderwets vals is.

Johan Derksen schrikt ervan: “Wilfred, dit is nog slechter dan Frank Boeijen.”

En René van der Gijp: “Ja, nee, hier is René le Blanc Frank Sinatra bij. Hahahaha.”

Amateurisme

De uitlokkende Wilfred laat dan een fragmentje instarten van het legendarisch valse zangduo Mia & Dion. Albert: “Ja, hier doet het aan denken!”

René gierend: “Laat nog eens een klein stukje zien. Het begin! Hahaha. Als je voor de HEMA staat, word je weggestuurd! Hahahaha! Als je zo zingt!”

Albert: “Hahaha. Maar toch… Ik ben een theaterman, ik ben een entertainmentman. Dit is toch amateurisme? Dat je toewerkt naar een comeback, dat je een album maakt… Dit is je moment. Dit moet je goed doen!”

‘Doe dit níet!’

Johan begrijpt niets van de omgeving van Gordon. “Maar Albert, hij heeft toch een producer en muzikanten, die horen dat hij dat inzingt? Die moeten toch zeggen: ‘Dit moet jij niet doen’?”

Albert: “Volgens mij is zijn cd mede mogelijk gemaakt door Beter Horen, denk je niet?”

Zó, het is duidelijk dat de mannen aan tafel absolúút geen mededogen hebben met Gordon. Albert: “Ja, maar dan moet je ook niet iedereen afblaffen. De telefoon zal straks wel weer gaan.”

Boze Gordon

Gaat Gordon de mannen van VI nu aanklagen? René: “Neemt hij zichzelf serieus, denk jij?”

Albert: “Ja, blóedserieus. Als hij hierom boos wordt, dan denk ik: je hebt zelf in programma’s als Idols en X Factor gezeten. Gordon, stel je voor dat jij hier zit en aan de overkant staat een Gordon te zingen. Dan zou hij hetzelfde doen wat wij nu doen! Toch?”

Johan: “Hij zet zichzelf ook voor lul, als hij hierover zegt dat het uitstekend gezongen is.”

‘Wat ben jij vals!’

Albert is ontzéttend op dreef. “Zou het dat nieuwe kapsel niet zijn dat over zijn oren hangt? Dat hij het niet meer kan horen. Hahaha. Dat kan toch? Hahahaha.”

Wilfred giert het uit: “Hou toch op man! Wat ben jij vals vanavond, zeg!”

Johan maakt het af: “Heeft hij verkering tegenwoordig met een pony ofzo?”

Gordon zal in elk geval stéigeren als een pony na deze uitzending. Wat een vernedering…

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen