Doutzen Kroes krijgt tik van Natacha Harlequin: ‘Ongeloofwaardig’

Doutzen Kroes is geruisloos weer begonnen als model voor Victoria’s Secret en dat maakt haar volgens Natacha Harlequin een ongeloofwaardige vrouw. “Het is niet te vertrouwen!”

Doutzen Kroes en Natacha Harlequin © Instagram, SBS

Plotseling doet ze weer mee aan een campagne van Victoria’s Secret: topmodel Doutzen Kroes. En dat terwijl ze paar jaar geleden nog aangaf zich niet meer prettig te voelen bij het modellenwerk. Ze riep dat haar werk bijdroeg aan ‘corruptie’ en gaf aan voortaan ‘alleen nog maar zuiver’ te willen zijn. “Je doet het ene corrupte ding na het andere.”

Ongeloofwaardig

En nu heeft Doutzen haar modellenwerk dus weer vrolijk opgepakt. Kennelijk raakte de portemonnee leeg. “Het staat een beetje in contrast met wat ze de afgelopen jaren heeft gepost, dat ze zich er ver verwijderd van wilde houden”, merkt presentatrice Dyantha Brooks op aan de desk van Shownieuws.

Natacha Harlequin, strafrechtadvocate en roddelkont, vindt het teleurstellend. “Het resultaat is wel dat ik haar dus niet meer geloof als model. Ik vind haar prachtig, ik vind haar denk ik wel een van de mooiste modellen van de afgelopen periode.”

Neppe wereld

Dyantha wil daar meer van weten. “Wat geloof je niet meer dan?”

Natacha antwoordt daarop: “Ik geloof niet dat je nog geen drie jaar geleden of in 2020 zegt: ‘Ik ben echt helemaal klaar met deze neppe wereld, ik wil niet meer zo leven, ik wil juist thuis zijn bij mijn gezin in Friesland.’ Nou, dat begrijp ik volkomen. Ga dat leven dan leven!”

Resoluut

Dyantha geeft Doutzen het voordeel van de twijfel. “Kan het zo zijn dat er de afgelopen jaren heel veel is veranderd? Dat bijvoorbeeld Victoria’s Secret heeft gezegd dat ze veel beter met de modellen omgaan en Doutzen dan wel weer het gezicht wil zijn?”

Natacha: “Ja, maar toch vond ik haar woorden in 2020 zó écht, zo resoluut, maar ook echt oprecht, dat ik die woorden geloof.”

Niet op bouwen

Collega Ronald Molendijk merkt vervolgens op dat types als Doutzen sowieso niet te vertrouwen zijn. “Eigenlijk zeg je dus dat modellen en mensen in de politiek een beetje hetzelfde zijn. Je moet ze gewoon niet geloven.”

Hij besluit: “Het is niet te vertrouwen en je moet er niet op bouwen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen