Doutzen Kroes hard gebasht door Tim Hofman: ‘Verdord en verlept’

Doutzen Kroes wordt keihard neergesabeld door Tim Hofman. Het model heeft volgens de presentator een ‘verdord en verlept’ moederhart. “Met haar ‘eigen onderzoek’!”

Doutzen Kroes en Tim Hofman © Instagram, YouTube

De mazelen leek heel even een uitroeibare ziekte, maar het aantal gevallen in Europa is sterk toegenomen. De vaccinatiegraad kachelt achteruit, blijkt uit cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie. “Er is echt iets veranderd in de houding tegenover vaccineren in het algemeen”, zegt Jeanne-Marie Hament van het Rijksvaccinatieprogramma.

Boos op Doutzen

Tim Hofman wijt dit aan bekendheden als Doutzen Kroes. Zij werd in de coronatijd veelvuldig een ‘wappie’ genoemd. Door mensen zoals zij zitten we nu weer met de mazelen opgescheept, aldus de presentator.

Hij schrijft op X: “Bedankt Doutzen Kroes, Isa Kriens, Jorn Luka, Lange Frans, Wybren van Haga en al hun vrienden met verdorde moederharten en verlepte kinderbreinen die het idee ‘eIgEn OnDeRzOeK is evenveel waard als wetenschap’ mainstream maakten waardoor we nu met deze nonsens zitten opgescheept 😃.”

Big pharma

Dit type BN’ers is niet bepaald snugger, aldus Tim. “Herinner me echt gesprekken met influencers en BN’ers die dan vertelden dan ze big pharma en ‘het systeem’ zat waren, vervolgens een opsomming gaven van de nadelen van kapitalisme zónder kapitalisme te benoemen en dan uit protest rechtse pro-grootkapitaal partijen gingen stemmen.”

Financieel journalist Arno Wellens vindt het flauw dat Tim wijst op BN’ers die tijdens de coronacrisis kritisch waren. “Achter oude vaccins zit decennia van wetenschappelijk onderzoek. Navraag bij fabrikant Corona-vaccins leerde dat dat nadrukkelijk niet het geval was (door haast). Zeer valse vergelijking daarom”, reageert hij.

Frans reageert

Arno vindt dat mensen die kritisch waren over coronavaccins wel degelijk een punt hadden. “De ‘wetenschap’ tijdens corona was wel degelijk dubieus, zoals ‘dansen met Jansen’.”

Lange Frans reageert verbaasd op Tims sneer. “Uhm… Graag gedaan denk ik lieve Tim. Al kan ik me niet heugen dat ik ooit iets over mazelen heb gezegd.”

Doutzen heeft er niet op gereageerd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tim Hofman noemt Doutzen Kroes verdord en verlept. Onnodig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen