Doutzen Kroes cancelt Rico, ontwijkt media vanwege verkrachting

Doutzen Kroes heeft de opening van Rico Verhoevens sportschool laten schieten, omdat ze de pers ontwijkt. Ze wil namelijk niet praten over haar schoonbroer die een vrouw heeft verkracht.

Sunnery James en Doutzen Kroes © RTL

Het is onbegrijpelijk hoe Rens Kroes nog met hem samen kan zijn: Sid S., die vierenhalf jaar de cel in moet voor een extreem brute verkrachting. De details die tijdens het proces naar buiten zijn gekomen zijn ronduit schokkend, maar Rens roept doodleuk in de media dat ze het allemaal maar sensatiebelust vindt. Wat een zieke meid, vinden critici.

Giechelende Sunnery

Wat vindt Doutzen Kroes er allemaal van? Nou, die laat zich nergens meer zien. Ze zou gisteren met haar eigen vent, Sunnery James, naar de opening van Rico Verhoevens sportschool komen, maar Sunnery ging er alleen heen. Hij werd daar aangesproken door een verslaggeefster van RTL Boulevard, waarop hij raar lacherig reageerde.

De verslaggeefster: “Vandaag was de uitspraak. Kun je daar een reactie op geven?”

Sunnery giechelend: “Nee, hehehe, ik spreek je, hehehe, we zijn hier voor Kickbox Society, dankjewel! Hoi! Hoi!”

Doutzen blijft weg

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink begrijpt wel dat Doutzen is weggebleven. “Ja, Doutzen was er uiteindelijk niet en dat is niet zo gek, want de man van haar zus Rens Kroes is gisteren veroordeeld tot 4,5 jaar cel. Hij heeft een vrouw verkracht en daar is hij nu in hoger beroep ook voor veroordeeld.”

Yvonne Coldeweijer roept in De Juice Show dat die Rens overduidelijk oogkleppen op heeft. “Zij hadden plannen om naar Afrika te verhuizen. Met z’n allen. Met Rens erbij en die kindjes. Dat is echt een goed idee, Rens”, zegt ze cynisch. “Ga vooral naar Afrika verhuizen. Echt een megagoed idee. Maar waar is deze meid mee bezig?!”

‘Niet normaal!’

Het kwalijke is dat Rens het slachtoffer heeft aangesproken op een festival. “Niet normaal. Dan denk je van: oké, je man is een monster, is een verkrachter. En jij? Wat is jouw aandeel hier precies in?”

Rens is pas getrouwd met die Sid nadat zijn verkrachting uitkwam. “Ze hebben zelfs nog een kindje gekregen nadat hij al gesued werd voor verkrachting. Deze meid… Ik weet niet waar ze mee bezig is. Ik kan daar heel kwaad om worden ook.”

Nonnen

Mediajournalist Mark Koster begrijpt niets van de Kroes-zusjes. “Deze Doutzen en deze Rens gedragen zich als een soort nonnen die de wereld willen verbeteren.”

Yvonne: “Ja, en vervolgens is je man gewoon een verkrachter.”

Mark: “Dat is toch een heel rare combinatie?”

Yvonne: “Die jongen is drie keer niks. Van mij mag het ook lekker terug naar Afrika. Ja, niet meer hier komen, serieus. Opzouten hier. Oké, Rens, als jij mee wil naar Afrika? Ik kom je uitzwaaien!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Doutzen Kroes zich moet distantiëren van haar creepy schoonbroer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen