Hélène Hendriks bereikt nieuwe hoogtes: ‘Geer als geheim wapen’

Hélène Hendriks bereikt nieuwe hoogtes als dé nieuwe talkshowdiva van Nederland: ze heeft alwéér een record te pakken. “Is er sprake van een Rutger-en-Gerard-effect? Ja!”

Hélène Hendriks © SBS

Nederland heeft een nieuwe talkshowkoningin: Hélène Hendriks. Terwijl Eva Jinek thuis in Abcoude in de weer is met vieze luiers, is ook haar tv-carrière in een soort shitshow beland: ze wordt namelijk keihard ingehaald door een nieuwe ster aan het firmament. Waar dat uit blijkt? De nieuwste cijfers die kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp met ons deelt.

1,058 miljoen

Hélène heeft gisterenavond de geopolitiek besproken met Gerard Joling, Jack van Gelder en Rutger Castricum en dat levert recordcijfers op. “Het is een zeer zonnige kijkcijferochtend voor Hélène Hendriks en het team van De Oranjewinter. Hélène noteert namelijk een nieuw kijkcijferrecord: 1,058 miljoen kijkers.”

Nog nooit eerder in haar carrière scoorde Hélène zó goed. Ze pakt een marktaandeel van 25,6 procent in de commerciële doelgroep. “Het vorige record ( vorige week woensdag) stond op 1,046 miljoen kijkers.”

Rutger en Geer

De gasten van Hélène dragen bij aan dit succes, weet Tina. “Is er sprake van een Rutger-en-Gerard-effect? JA. Van Gerard Joling is bekend dat hij een kijkcijfermagneet is.”

Hetzelfde geldt volgens haar voor Rutger. “Het blijkt steeds meer dat Rutger toch echt een beetje zit te verpieteren op kijkcijferkrater NPO 3 en aan de randen van de nacht op NPO 2. Rutger blijkt in ieder geval bij de SBS 6-kijker hartstikke populair. Als vaste sidekick vorige week, maar dus gisteren ook als gast aan tafel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rutger Castricum beter kan overstappen naar SBS 6?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen