Hélène Hendriks verschijnt op tv met ‘heel raar mondje’: lipfillers?

Hélène Hendriks ligt nu al weken onder vuur vanwege de povere inhoud van haar zondagse talkshow, maar Johan Derksen heeft vooral naar haar ‘rare mondje’ gekeken. “Zijn het lipfillers?”

Hélène Hendriks © SBS

Het is echt zonde wat er met Hélène Hendriks gebeurt. Ze was fantastisch op dreef als hét nieuwe talkshowtalent van Nederland, maar haar huidige talkshow De Oranjezondag is echt een teleurstelling. De afgelopen zes weken profiteerde ze van de goede lead-in van Miljoenenjacht, maar vanaf komend weekend staat ze op eigen benen. Oei, oei, oei.

Hélène’s mondje

Tv-critici zagen afgelopen weekend twee dingen in de show van Hélène, namelijk dat het wederom tegenviel én dat Rutger Castricum zich opeens gedeisd houdt. Maar Johan Derksen? Die heeft op iets heel anders gelet, bekent hij aan tafel bij Vandaag Inside. Hij zat de hele tijd naar het ‘rare mondje’ van Hélène te kijken.

Hoe zit dit precies? Johan legt uit: “Ik zag Hélène in beeld verschijnen en ik denk: wat is er met haar aan de hand? Ik dacht: die heeft fillers, van die injecties in haar lippen gehad. Een heel ander hoofd had ze. Die mond zat heel anders. Een heel raar mondje. Leer mij het mondje van Hélène kennen.”

Mailtje gestuurd

Johan heeft Hélène direct op het digitale matje geroepen. “Ik heb haar dus een mailtje gestuurd van: ‘Wat heb je met je lippen gedaan?’ En toen stuurde ze een mailtje terug: ‘Ja, Wieke heeft met een lipliner eromheen zitten tekenen enzo.’ Maar ik vond het geen succes. Ik dacht echt dat ze fillers genomen had.”

Tafelgast Valentijn Driessen verbijsterd: “Dan stuur jij ook echt gewoon mailtjes? Van: ‘Heb jij fillers gebruikt?’”

Johan: “Ja, nee, maar goed. Ik kan nu bekendmaken: ze heeft geen fillers gebruikt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Hélène Hendriks een betere manager nodig heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen