Rob Goossens krijgt ’s nachts appjes van Gordon: ‘Ik was de klos’

Rob Goossens heeft na zijn lelijke psychiatersneer een aantal appjes gekregen van Gordon. “Hij heeft er een handje van om in dit soort situaties ’s nachts te gaan appen.”

Rob Goossens en Gordon © RTL

Het kan niet anders dan dat Gordon flink baalt van de reacties op zijn comebackinterview. Met wat gekke outfits en links en rechts een dikke traan, hoopte hij de tv-kijker weer voor zich te winnen. Maar kennelijk vergat hij daarbij dat het niet echt lekker valt bij de mensen als je je ex een hak probeert te zetten door de zelfmoord van diens broer te openbaren.

Vlijmscherpe kritiek

Rob Goossens heeft er dinsdagavond in RTL Boulevard forse kritiek op geuit. Hij denkt dat RTL als potentiële werkgever compleet is afgeschrikt door het interview met Gordon. “Ik denk dat RTL én Gerard Joling (…) allebei zoiets hadden van: voordat Gordon volledig genezen verklaard is door een psychiater, gaan we even niet met hem samenwerken.”

Het lijkt erop dat Rob aanzetstaal heeft gekregen voor kerst, want zijn tong is in tijden niet meer zó scherp geweest. Dit soort snoeiharde kritiek op een bekende Nederlander horen we tegenwoordig nauwelijks nog op de nationale televisie, en het lijkt erop dat Gordon daar flink van geschrokken is.

Appjes van Gordon

Gordon heeft Rob ’s nachts een aantal appjes gestuurd, onthult de tv-kenner in de BLVD Podcast. “Jij hebt wel nog wat appjes gekregen van Gordon begrepen?”, vraagt Bridget Maasland daarin.

Daarop zegt hij: “Ja en nee. Ja, Gordon heeft er een handje van om in dit soort situaties ’s nachts te gaan appen, dus ik was de klos. Alleen ik heb geen idee wat hij heeft gestuurd, want ik werd wakker en ik heb twee berichtjes om half zes ’s nachts gekregen die hij alweer verwijderd had. Dus dan staat er: ‘Verwijderd bericht, verwijderd bericht.'”

Ah, de berichtjes van Gordon zijn dus net zo vluchtig als zijn tv-comeback. Interessant.

Wishful thinking

Waarom zijn die appjes van Gordon eigenlijk verwijderd? Heeft hij Rob de huid vol gescholden en had hij daar spijt van? Rob cynisch: “Ik denk dat hij eerst wilde zeggen dat hij het niet eens was met mijn analyse. Maar dat hij daarna dacht van: nou Rob, je hebt eigenlijk toch wel een punt, en dat hij het daarom heeft weggehaald.”

Collega Bridget Maasland: “Ik vind dat wishful thinking wat jij nu doet, maar prima. Als jij dat denkt en je wordt er rustig van. Hahaha.”

‘Heel positief’

Eric de Munck denkt ook dat dit niet een heel geloofwaardig scenario is. “Wel heel mooi om 2024 zo in te gaan met deze gedachten.”

Bridget: “Hahaha. Heel positief.”

Als Rob zo doorgaat, heeft hij er binnenkort een nieuwe ochtendroutine bij: het decoderen van Gordons verwijderde berichten.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon heeft er volgens Rob Goossens een handje van om 's nachts zijn critici te appen. Onprofessioneel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen