Tina Nijkamp: ‘VI scoort nu minder kijkers dan Hélène Hendriks!’

Tina Nijkamp merkt dat Vandaag Inside momenteel minder goed scoort dan Hélène Hendriks deed met haar talkshow De Oranjewinter. “Het blijkt dat zij gewoon heel populair is.”

Wilfred Genee en Hélène Hendriks © SBS 6

Het zal niemand zijn ontgaan dat Hélène Hendriks heel erg goed heeft gescoord met haar winterse VI-vervanger De Oranjewinter. Haar kijkcijfers waren torenhoog en dat was toch even slikken voor Wilfred Genee en zijn kameraden. De tv-ster liet voor de camera van RTL Boulevard blijken zich toch wat te ergeren aan de rumoer over zijn marktwaarde.

Beter dan VI

Maar hé, wat roept Tina Nijkamp vandaag? Hélène scoorde met terugwerkende kracht niet gelijk aan VI, maar beter! “Vandaag Inside zat dinsdag onder de miljoen met 966 duizend kijkers. Gisteren was de score precies 1 miljoen kijkers.
Het opvallende is wel dat het de tweede dag is dat VI láger scoort dan De Oranjewinter een week geleden!”

Zo, dat is even schrikken, vindt Tina. Ze vervolgt op haar analysekanaal: “Op dinsdag had De Oranjewinter 972 duizend kijkers en op woensdag 1,058 miljoen kijkers.”

Dagkoersen

Hoe zit het in de commerciële doelgroep? “Dinsdag was de score van VI in 25 tot 54 jaar nog wel hoger, maar gisteren ging De Oranjewinter VI ook daar voorbij: 25,6 vs 21,7 procent. Tuurlijk, het zijn dagkoersen maar ook hieruit blijkt wederom dat De Oranjewinter met Hélène gewoon ook heel populair was.”

Had VI niet last van het bekervoetbal? “Vast en zeker had VI daar iets last van inderdaad. AI had de best bekeken wedstrijd PSV – Twente gisteren niet bijster veel kijkers: 320 duizend op ESPN.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen