Patty Brard bevestigt grote doorbraak: ‘André jr. en Rox in gesprek’

Patty Brard, een vertrouweling van Roxeanne Hazes, bevestigt een grote doorbraak in het Hazes-dossier. “Ze heeft nu contact met André jr., er komt een gesprek en dat is mooi nieuws.”

Patty Brard, André Hazes jr. en Roxeanne Hazes © SBS, RTL, NPO

Het gonst al een tijdje van de geruchten, maar het komt er nu echt van: een nieuwe verzoening tussen André Hazes jr. en zijn zus Roxeanne Hazes. De twee hebben een gemeenschappelijke vijand nu hun moeder Rachel Hazes deze week in de Story een soort oorlogsverklaring doet. Ras ‘spaart’ haar kids, máár: “Ik kan niet beloven of ik dat nog lang volhoud…”

Spullen ophalen

Patty Brard wijst in de Shownieuws van gisterenavond op een story van Reality FBI. Het juicekanaal meldt dat Roxeanne deze week haar resterende persoonlijke bezittingen heeft laten ophalen bij Rachel. “Een saillant detail: volgens dezelfde bronnen wilden ze ook de persoonlijke bezittingen van André Hazes jr. meenemen.”

Daar ging Rachel volgens het kanaal niet mee akkoord. Een lekker dramatische verhuisdag dus. “Je zou bijna denken dat André zich bij team Roxeanne heeft gevoegd”, aldus kanaal.

Weer contact

Het zegt volgens Patty, die dus een belangrijke vertrouweling is van Roxeanne, genoeg. “Daaruit blijkt dus dat Rox en Dré eigenlijk wel weer contact met elkaar hebben”, vertelt de vleesgeworden Shownieuws-encyclopedie.

Wat zegt Roxeanne daar zelf over? “Ik ben aan het bellen geslagen vandaag en het schijnt zo te zijn – ik weet niet of het spullen van beiden waren – dat de twee contact met elkaar hebben en dat ze nog maar zó’n stapje van elkaar vandaag zijn om een eerste stap naar een gesprek met elkaar om tafel te doen.”

Ruggengraat

Er is in principe niet veel voorgevallen tussen André en Roxeanne, maar er is één groot twistpunt: Rox heeft in Beste Zangers uitspraken gedaan over haar vreselijke jeugd, en daarna werd ze publiekelijk afgevallen door Rachel… én André. “Het hele ding is dat Roxeanne wel een beetje beledigd was omdat broerlief haar een beetje in de steek heeft gelaten.”

Patty vervolgt: “Dré heeft eigenlijk de ruggengraat van een weekdier en wilde met z’n moeder en met Roxeanne geen ruzie. (…) Daar heeft ze misschien nog wel wat langer de tijd voor nodig, maar ik zou het fantastisch vinden als ze deze kerst in elk geval met de kinderen ergens afspreken en dat dat een eerste stap zou zijn naar de eerste rust in die familie.”

Paradiso

Overigens vindt Patty het ‘heel erg’ dat Rachel haar oorlogsverklaring deze week precies op woensdag deed. “Als je dochter op díe dag Paradiso uitverkoopt op eigen kracht met d’r eigen materiaal… Ik schoot er bijna van vol. Je zag de stress in haar ogen en ze heeft het fantastisch gedaan”, aldus de tv-diva, die erbij aanwezig was.

Ze sluit af: “Lang verhaal kort: ze hebben nu contact, er komt een gesprek en dat is mooi nieuws. Dat wil wel zeggen dat er ook een keer contact komt over die hele affaire die er speelt. Die rechten om die naam.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen