Rachel Hazes wil meer respect voor Royce de Vries: ‘Is mijn advocaat’

Rachel Hazes wil dat haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek meer respect toont voor haar advocaat Royce de Vries. “Ik ben opgevoed met dat je respect hebt voor een advocaat.”

Royce de Vries en Rachel Hazes © RTL

Is het verdedigen van Rachel Hazes een van de laatste kunstjes die Royce de Vries uithaalt? Het AD heeft een artikel klaarliggen dat zó explosief is voor de zoon van Peter R. de Vries én zijn voormalig kantoorgenoot Khalid Kasem, dat hij een publicatieverbod voor elkaar heeft gekregen. Maar het hoger beroep dient bijna én er kan altijd nog gelekt worden.

Respect voor Royce

Tot die tijd wil Rachel dat er respect wordt getoond voor Royce en dan vooral door haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek, met wie ze overhoop ligt in een van haar vele rechtszaken. We zagen laatst een fragmentje op televisie waarin Marieke in de rechtszaal fel en emotioneel reageert op Royce. Belachelijk, vindt Rachel dat.

Rachel klaagt in de Party: “De sfeer was afschuwelijk in de rechtbank. Dat ze mij niet meer leuk vinden, is prima. Daar zit ik niet mee. Maar je moet toch je respect houden tegenover een advocaat? Tenminste, zo ben ik wel opgevoed. Het was niet normaal hoe Marieke tegen mijn advocaat tekeer ging.”

‘Je gaat kapot’

Pijnlijk genoeg krijgt Marieke steun van Roxeanne Hazes. Zij noemt haar moeder Rachel een leugenaar. “Als moeder ga je dan kapot. Want jokken is juist hetgeen dat ik niet doe. Daar ben ik al jaren voor aan het strijden, om de waarheid op tafel te krijgen. Maar laat haar mij vooral een leugenaar vinden.”

Ze vervolgt: “Ik ben benieuwd wat Roxy gaat zeggen als alles straks boven water komt. Ik kan nog niet alles prijsgeven, maar we hebben nog zat dingen die nog niet ter sprake zijn gekomen. Er moeten ook nog boekhouders worden gehoord in een latere zitting. Maar de puzzel is voor mij al klaar.”

Niet straight

Rachel heeft tijdens de zitting niet eens een blik uitgewisseld met Roxeanne. “Nee. Helemaal niets. En ik zeg je heel eerlijk: ik vind dat Rox zulke bijzondere antwoorden geeft, dat ik mijn eigen dochter niet meer herken. Want als er namelijk eentje altijd straight was, dan was dat Rox. Ik weet niet of ze gemanipuleerd wordt, geen idee wat er speelt.”

Ze besluit: “Dolgraag zou ik eens een minuut in haar ogen willen kijken, om te kunnen zien of er met haar misschien ook spelletjes worden gespeeld. Ik denk dat Rox geen idee heeft wat er in de periode waarover we nu aan het steggelen zijn, allemaal precies is gebeurd bij Melvin Produkties. Als ze zich er een klein beetje in zouden verdiepen…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u ook dat Royce de Vries meer respect verdient?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen