Waarom is Wendy van Dijk zo boos? ‘Erland heeft jokkerig gedrag’

Het liefdesleven van Wendy van Dijk gaat niet over rozen. Eerst moest ze vreemdganger Xander de Buisonjé eruitgooien en nu is het weer hommeles met Erland Galjaard. “Jokkebrok!”

Wendy van Dijk en Erland Galjaard © NPO

Erland Galjaard en Wendy van Dijk waren een paar jaar geleden nog zo openhartig over hun huwelijkscrisis, maar nu hij betrapt is zonder trouwring bij zijn nieuwe vrijgezellenappartement horen we niets. Wendy doet steeds heel erg gek als ze er door een cameraploeg naar gevraagd wordt. Maar opvallender nog: ze ontkent haar tweede huwelijkscrisis niet.

Wat zegt de kosmos?

Wat moeten we nou toch met die geruchten? Erland praat niet, Wendy praat niet en Yvonne Coldeweijer is op zwangerschapsverlof. Gelukkig kunnen we altijd nog medium Liesbeth van Dijk bellen. Die wrijft twee keer over haar glazen bol en de hele Privé staat weer vol. Hoe zit het volgens haar precies?

Liesbeth weet dus precies hoe het zit met Erland en Wendy. “De kosmos vertelt mij dat Wendy en Erland een bijzondere relatie hebben. Ze kunnen niet mét en niet zónder elkaar. Hun karakters staan haaks op elkaar. Wendy is van de snelle beslissingen. Erland is een man die alles eerst moet beredeneren en bespreken.”

Jokkerige Erland

Wendy is tamelijk recht-door-zee, vervolgt de paranormale vriendin van Harry Mens. “Ze is pittig en vaak niet te doorgronden omdat ze zichzelf niet zo gemakkelijk blootgeeft, waardoor ze vaak afstandelijk overkomt. Wendy vindt het moeilijk zich te geven. Erland heeft een ‘jokkerig’ gedrag.”

Huh? DJ Errie is een jokkebrok? Hoe zit dat dan precies? “Je weet bij hem nooit of hij de waarheid spreekt en kiest gemakkelijk voor een leugentje om bestwil. Dat geeft wrijvingen en irritaties. Ze blijven in elk geval volgend jaar nog bij elkaar en ze gaan ook weer samen de echtelijke woning delen.”

Wereldvreemd

Nou, gelukkig maar. Dan zijn die paparazzifoto’s van Erland met aan zijn zijde Linda de Mol vast gemaakt bij een werkgerelateerd dingetje. Zij is volgens Liesbeth altijd trouw gebleven aan Jeroen Rietbergen. “Ik krijg door dat Linda en Jeroen nooit echt uit elkaar zijn geweest. Er was maar een heel korte tijd geen contact tussen de twee.”

Linda is altijd van hem blijven houden, ondanks dat hij vervolgd wordt voor een ernstig zedenfeit. “Jeroen is een wat wereldvreemde, naïeve man. Hij is charmant. Zijn glimlach is voor veel vrouwen onweerstaanbaar. De therapie heeft hem goed gedaan. Hij zal niet meer in de fout gaan.”

Nou, dat staat toch maar mooi zwart-op-wit. Jeroen weet alvast wie hij kan bellen als getuige…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wendy van Dijk is gek op verborgen camera's. Misschien ook eentje bij Erland ophangen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen