Rachel Hazes dreigt André jr. en Rox: ‘Ik zwijg, maar voor hoe lang?’

O god, daar hebben we het wandelende solarium weer: Rachel Hazes komt in het blad van boezemvriend Guido den Aantrekker met een waarschuwing. Aan wie? Haar eigen kinderen…

Roxeanne, Rachel en André Hazes jr. © AvroTros, SBS 6

De bewoners van Mijdrecht weten het al jaren: laat absoluut nooit je bezemsteel buiten staan, want voor je het weet staat Rachel Hazes weer in je achtertuin. Wat een ramp is die vrouw toch. Ze kan zich echt nóóit een keertje koest houden. Nu, met de kerst in aantocht, gaat ze alwéér los bij haar vrienden van de Story. Wat is er ditmaal?

Rachel reageert

O ja, hoe kan het ook anders: André Hazes jr. heeft in zijn reallifesoap gezegd dat hij een rechtszaak tegen Rachel niet langer uitsluit vanwege de vermeende leugens die ze verspreidt. En ja, wat doe je dan als volleerd moeder? De Story bellen! “Roxeanne en André junior doen uitspraken die gewoon niet waar zijn”, briest ze.

Rachel heeft tijdens een van haar vele rechtszaken geroepen dat ze in 2016 een spaarrekening heeft omgezet naar een en/en-rekening, met haar oud-zakenpartner. “Omdat ik bang was dat er een verslaafde zoon voor mijn deur zou staan. Dus het was als bescherming.” En ex-crimineel Klaas Otto? Die huurde ze in vanwege een ‘moeilijke fase met mijn zoon’.

‘F*cking heftig’

Allemaal onzin, zegt André. “Dat was 2016, het jaar dat mijn zoon geboren werd. Toen was ik nog niet verslaafd. (…) Met andere woorden: in 2016 voelde zij zich bedreigd door mij, waardoor zij zo’n man in dienst moest nemen. Ja, dat vind ik echt f*cking heftig in een rechtszaal. Vooral omdat het niet waar is, snap je?”

Als zijn malle moeder zo doorgaat, dan kan ze nóg een datum gaan prikken bij de rechtbank, dreigt André. Nou ja, dreigt, dreigt… Rachel zit alweer handenwrijvend op de bank hoor. Het voorspel begint nu in de Story: “Uit bescherming voor hen houd ik zo lang mogelijk mijn mond. Maar ik kan niet beloven of ik dat nog lang volhoud…”

Zwarte piet

Rachel is haar kinderen echt hélemaal zat. “Ik krijg van iedereen de zwarte piet toegespeeld. Terwijl beiden niet vertellen hoe het echt gegaan is. Ze laten feiten weg. Ik heb geen moeite met de waarheid – ik heb moeite met leugens! Ja, het klopt dat ik destijds een en/ en-rekening van André juniors rekening heb gemaakt.”

Waarom dan? “Niemand kon in die periode geld lenen. Dan moest er altijd toestemming van Arjan zijn. En ja, het had ook met Andre’s gebruik te maken. Toen werd er al door veel mensen tegen me gezegd dat André junior op het verkeerde spoor zat, en dat hij rommel gebruikte.”

‘Wat doe je dan?’

Oei, dat zal André dus écht niet leuk vinden om te horen. Zelf ontkent hij dat hij in 2016, het jaar dat zijn zoontje ter wereld kwam, verslaafd was, maar zijn moeder roept nu doodleuk dat hij toen wél al ‘rommel’ gebruikte.

Rachel besluit: “Ik vond dat ik mezelf als moeder moest beschermen. Want wat doe je als je kind om financiële hulp vraagt? Dan geef je die als moeder. (…) Het was dus uit bescherming. Voor iedereen.”

Heel fijn. Dan is het nu tijd voor zelfbescherming. Kan Arie Boomsma alsjeblieft een doosje van die mondtape naar La Carihuela sturen?

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen