André Hazes jr. bij concert Rox: ‘Of we samen tegen Rachel gaan?’

Een doorbraak: André Hazes jr. was gisterenavond aanwezig bij een concert van zijn zus Roxeanne én heeft daar een story over geplaatst. “Of we samen gaan strijden tegen Rachel?”

André Hazes jr. en Roxeanne Hazes © Instagram, RTL, NPO

Het was jarenlang ondenkbaar, maar het is er nu toch van gekomen: André Hazes jr. en Roxeanne Hazes zijn formeel herenigd. De zanger was gisterenavond aanwezig bij het concert van zijn zus in Den Haag én heeft daar een story over geplaatst op Instagram. En daarmee lijkt het weer helemaal koek en ei te zijn tussen de twee.

Samen tegen mama

André jr. en Roxeanne hebben volgens hem nooit echt ruzie gehad, maar wel heeft hij haar een naaistreek geleverd door zich na haar openhartige uitspraken in Beste Zangers te voegen bij mama Rachel. Maar goed, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Nu hebben ze allebei mot met hun zeer beruchte moeder.

De grote vraag is nu: gaat André jr. zich voegen bij de strijd van Roxeanne om de muzikale nalatenschap van hun vader André? Momenteel is Rachel die nog tot in den treure aan het uitmelken, maar zij is een neperfgenaam gebleken. Als André jr. gisteren op Insta vraagt: ‘Wat zouden jullie nog meer over mij willen weten?’, hoeft ene Linda niet lang na te denken.

‘Wel heel direct’

Linda laat er geen gras over groeien en vraagt André jr. op de man af: “Ga je samen met Rox de strijd aan tegen je moeder?”

Daarop zegt André jr.: “Hahaha deze is wel heel direct.”

Oftewel: hij ontwijkt de vraag, maar dat betekent ook dat hij het bewust niet ontkent. Het heeft er toch wel alles van weg dat hij samen met Rox gaat proberen om de muzikale erfenis van André in handen te krijgen.

‘Hartstikke leuk’

Eén ding is zeker en dat is dat de twee weer goed zijn met elkaar. “Hartstikke leuk en dat geeft wel aan dat het contact beter en beter aan het worden is, en volgens mij is dat voor iedereen goed nieuws, en met name voor henzelf”, zegt showkenner Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws.

Wellicht helpt het André een stukje de goede richting op. Als ene Willeke hem vraagt: ‘Ben je (opr)echt gelukkig?’, dan antwoordt hij openhartig: “Op m’n gelukkigst wel. Of het me ooit gegund wordt volledig gelukkig zijn? Denk het niet. 😂”

Onterfd

Rachel heeft laatst laten doorschemeren dat ze zowel André jr. als Roxeanne heeft onterfd. Mochten zij voor haar dood de muzikale erfenis van hun vader in handen krijgen, dan is er niet veel aan de hand.

Als dat níet lukt en Rachel gaat dood, dan krijgen ze wél het kindsdeel, maar geen goederen of bezittingen. Die laat ze naar verluidt achter aan haar plaatselijke zonnestudio…

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen