Catherine Keyl na lang ziekbed rechtop voor camera, valt niet om

Catherine Keyl kan na haar lange ziekbed weer staan en lopen. Sterker nog: ze stond gisterenavond vrolijk voor de camera van Shownieuws. En ze bleef nog rechtop staan ook.

Catherine Keyl © SBS 6

Het is weer helemaal goed met Catherine Keyl. De geliefde 77-jarige televisiedino kreeg in de herfst de schrik van haar leven toen ze opeens niet meer rechtop kon staan en lopen. De héle dag in bed die vrouw. En dan gaat ze voor hulp naar het ziekenhuis, geven ze haar een of andere injectie en blijkt ze verkeerd gediagnosticeerd te zijn.

‘Ik kon niks meer’

Na maandenlange horror gaat het nu weer beter met Catherine. Ze was gisteren zelfs aanwezig bij het Wereldkerstcircus in theater Carré. Ze had zelf ook een heel olijk pakje aan, helemaal in circussferen.

Hoe gaat het nu met de presentatrice? “Ik voel het nog wel steeds en ik kan ook niet heel lang staan enzo, maar het is zo’n feest altijd hier. Ik had nooit gedacht dat me dat nog zou lukken eerlijk gezegd. Ik ben zó wanhopig geweest; ik kon helemaal niks meer.”

‘Niet wanhopen!’

Catherine vreesde tijdens haar ziekbed dat de volgende halte haar grafsteen zou zijn. “Ik dacht: nou, dit komt nooit meer goed, en het is dus uiteindelijk wel goedgekomen. Dus voor iedereen die wanhoopt: niet te gauw wanhopen!”

Shownieuws-ster Tooske Ragas vindt dat inspirerende woorden. “Ik vind dat wel een mooie kerstgedachte.”

Collega Bart Ettekoven toont vooral medeleven: “Een hernia is afschuwelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Catherine Keyl met haar verhaal aan een talkshowtafel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen