Catherine Keyl kribbig na vraag over Gordon: ‘Bel mij niet meer!’

Catherine Keyl reageert behoorlijk kribbig als weekblad Weekend belt om haar een vraag te stellen over Gordon. Ze heeft helemaal geen zin om over die man te praten. “Bel mij niet meer!”

Catherine Keyl en Gordon © RTL, NPO

Gordon besloot zo’n 35 jaar geleden op eigen initiatief om uit de kast te komen in de toenmalige 5 Uur Show. Niet dat dat voor het grote publiek nou bepaald een verrassing was – het ligt er bij hem natuurlijk nogal dik bovenop – maar toen was het allemaal out in the open. En dat alleen omdat Catherine Keyl hem vroeg of hij een vriend of vriendin had.

Gordon woest

Nou, direct na de uitzending was Gordon woest. Hij ging echt hélemaal uit zijn stekker. Het lijdend voorwerp? Tina Nijkamp. Nu wereldberoemd in de Nederlandse mediawereld, maar toentertijd een beginneling. Ze werd hélemaal verrot gescholden door Gordon. “Hij zei: ‘Ik zorg ervoor dat je nooit meer aan de bak komt in de tv-wereld!’”

Zelf ontkent Goor die schreeuwpartij, maar wel heeft hij zowel Catherine als Tina onlangs een tik op de vingers gegeven. “Catherine Keyl heeft bij mij alle credits verspeeld. Ze heeft expres de vraag via het publiek laten lopen. Dus wat Catherine vindt van mij, interesseert me geen ene mallemoer.”

Slecht geheugen

Wat vindt Catherine van deze uithaal? Ze reageert in de nieuwste Weekend: “Ja natuurlijk heb ik alle credits bij hem verspeeld. Zijn geheugen deugt niet, maar prima. Ik wil hier eigenlijk niet op reageren, want dan wordt het weer een hoop gedoe. Maar ik zeg wel: hij zat bij mij in De 5 Uur Show en daar stelde het publiek nooit vragen.”

Met ‘een hoop gedoe’ doelt Catherine op het feit dat Gordon altijd boze berichtjes stuurt naar BN’er-collega’s die zich negatief over hem uitlaten in de media. Zo heeft hij Yvonne Coldeweijer onlangs beledigende teksten gestuurd en heeft hij Ronald Molendijk vorige week zelfs een ‘dreigbrief‘ gestuurd, waarin hij hem beschuldigt van smaad en laster.

Beruchte berichtjes

Die berichtjes van Gordon zijn berucht. Zó berucht dat het AD onlangs, tijdens het schrijven van een profiel over de zanger, moeite had om mensen te ondervragen over Gordon. “Ik zit niet te wachten op zijn berichtjes, die dan zeker weer gaan komen”, kreeg de krant naar eigen zeggen meermaals te horen.

Terug naar Catherine: wat vindt ze van Gordons ontkenning dat hij Tina verrot gescholden zou hebben? “Ik heb niet gezien dat Gordon heeft geschreeuwd, maar ik weet wel van Tina: als zij iets zegt, dan is het zo.”

‘Bel me niet meer!’

Het is volgens Gordon lafhartig dat Catherine de vraag over zijn liefdesleven via het publiek heeft laten lopen, en hij stelt dat Tina daar een rol in heeft gespeeld. Wat een onzin allemaal, aldus La Keyl. “Zoals gezegd, het publiek stelde nooit vragen, ik heb het rechtstreeks aan hem gevraagd.”

Catherine is er dus niet rouwig om dat de comeback van Geer & Goor niet doorgaat? “Ik denk dat er te veel is gebeurd tussen die mannen om dat programma ooit nog leuk te laten zijn. Maar verder ga ik niet meer op iets van Gordon reageren, ik ben er klaar mee. Dus mij niet meer bellen over hem alsjeblieft!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie moet in dit conflict sorry zeggen tegen de ander?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen