Catherine Keyl en Tina Nijkamp krijgen tik op vingers van Gordon

Catherine Keyl en Tina Nijkamp krijgen een flinke tik op de vingers van Gordon. Ze hebben zich volgens hem heel erg onethisch gedragen. “Haar mening interesseert me geen mallemoer.”

Catherine Keyl, Gordon en Tina Nijkamp © RTL

Vanwege zijn aanhoudende geruzie met alles en iedereen zijn er veel mensen die goed klaar zijn met Gordon. Ook bij Catherine Keyl is hij alles behalve geliefd. De televisiedino gaf vorig jaar zelfs aan kotsmisselijk van hem te worden. En vorige maand riep ze dat Beau van Erven Dorens de plank volledig heeft misgeslagen met zijn Gordon-interview.

Geen mallemoer

Gordon vindt echter dat die vrouw helemaal geen recht van spreken heeft. “Catherine Keyl heeft bij mij alle credits verspeeld. Ze zei eerder dat ze van me moest kotsen, waarvoor ze later haar excuses heeft aangeboden. En 35 jaar geleden heeft ze mij geout in De Vijf Uur Show, terwijl ik had gevraagd dat niet te doen”, briest hij in de Weekend.

Die gedwongen coming out heeft hij Catherine nooit vergeven. “Ze heeft expres de vraag via het publiek laten lopen. Dus wat Catherine vindt van mij, interesseert me geen ene mallemoer.”

Schreeuwen tegen Tina

Tina Nijkamp werkte toentertijd achter de schermen bij Catherine. De kijkcijferautoriteit kwam toen net kijken in de tv-wereld en stelt dat Gordon haar achter de schermen helemaal verrot heeft gescholden.

Daarover zegt Gordon: “Ik kan me niet herinneren dat ik heb geschreeuwd. Ik ben wel boos geworden. En terecht. Ik was beginnend artiest en had aangegeven niet te willen praten over mijn liefdesleven – ik was er nog niet klaar voor dat te melden. Als je dat dan vervolgens toch doet, en via een valse weg ook nog, is dat heel gemeen.”

Meedogenloos

Catherine en Tina horen in de optiek van Gordon tot de mediamensen die het hem heel moeilijk maken. Door dit soort types vreest hij ook voor zijn muzikale comeback.

Hij schrijft: “Het is best een ding, als je weet hoe meedogenloos de media naar mij zijn geweest in de afgelopen jaren. Er zijn natuurlijk altijd mensen die er wat van vinden en dat mag, maar ik word daar wel nerveus van.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen