Dochter Linda de Mol krijgt GeenStijl op haar dak: ‘Slachtofferrol’

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, krijgt GeenStijl op haar dak na haar interview in het blad van mama. “Het is gewoon een voortzetting van de lijn ‘Linda de Mol is hier het slachtoffer’.”

Noa Vahle © SBS 6

Het blijft merkwaardig dat een vrouw die jarenlang gold als de tv-koningin van Nederland zo zwak omgaat met een tegenslag in haar medialeven. Haar vent Jeroen Rietbergen heeft zich misdragen en dat reageert Linda de Mol af op de media en de ‘intens sneue’ Angela de Jong. Maar ook Linda zélf heeft nog wel het een en ander uit te leggen

Kapotgemaakt

Linda weigert echter al twee jaar lang om zich te verantwoorden en wil alleen nog maar met haar eigen blad praten. En kennelijk geldt dat ook voor haar dochter Noa Vahle. Die heeft nu een interview gegeven aan de LINDA.meiden. “Ongelooflijk trots”, is het tijdschrift daarop. Een gotspe.

Wat Noa te vertellen heeft? Dat haar moeder is ‘kapotgemaakt‘. Weer wijzen naar de media dus. Wijzen, wijzen, wijzen, maar waar is eigenlijk de hand in eigen boezem? Waarom beantwoordt Linda niet gewoon de vragen die open staan? Wat heeft ze te verbergen dat ze geen interview met een onafhankelijk medium aandurft?

Slachtofferrol

De scherpe opiniesite GeenStijl wordt er een beetje moe van. “Het is gewoon een voortzetting van de lijn ‘Linda de Mol is hier het slachtoffer’ die de machtigste mediafamilie maar blijft herhalen in haar eigen media tot u het zo vaak heeft gehoord dat u denkt dat het waar is. Maar dat is natuurlijk niet zo”, is er te lezen.

En ook de ‘reaguurders’ van de website zijn behoorlijk kritisch. “Heeft die Noa echt verklaard dat haar mamsie ‘het enige echte slachtoffer is’ in de Vieze-Jeroentje-Voice-beerput? Wow; nu maar effe goed tellen hoe vaak Jeroen buiten de deur heeft gepiest en z’n talentvolle vingers ergens anders heeft laten spelen dan bij Linda”, zegt Nicolas.

Niet in vlek wrijven

Ene Dick begrijpt niet dat Noa namens haar moeder in de slachtofferrol schiet. “Misschien kan ze beter niet in dit soort vlekken wrijven”, zegt hij. En Shadow: “Jammer… Vond het een leuke meid, dus niet Linda-achtig… Maar ja, het Mollenbloed kruipt waar het niet enzovoorts, enzovoorts.”

Après Toi wijst op de geruchten dat Jeroen al talloze keren is vreemdgegaan. Geruchten die hitzangeres en oud-Voice-collega Anouk bijvoorbeeld ook al lang kent. “En Vieze Jeroentje moet 38 keer een ‘Tweede Kans’ krijgen, want we moeten niet te snel oordelen. Of zoiets, zei ze. Pffttt, wat een onnozel gansje.”

Retraites

Cibeest begrijpt niet waarom Linda zich überhaupt nog in de media laat zien. “Wat mij betreft is het mooi geweest en ik heb tot een bepaalde hoogte medelijden met Linda, maar om het geld hoeft ze het niet meer te doen. Als ik Linda was zou ik gewoon wat langer (10+ jaar) haar wonden gaan likken.”

Hij besluit: “Gewoon lekker van je geld genieten door op vakantie en retraites te gaan zodat ze de boel een beetje een plek kan geven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De familie De Mol wenst alleen in eigen media te spreken. Zwak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen