Rob Kemps kotst op paparazzo: ‘Die vlegel lag vier dagen in bosjes!’

Rob Kemps is helemaal pissig op Edwin Smulders, de bekendste paparazzo van het land. Hij kotst op de man van Shownieuws-ster Anouk Smulders. “Die vlegel lag bij ons in de bosjes!”

Rob Kemps en Edwin Smulders © NPO, Youtube

Het zorgde in de lente voor de nodige verbazing: Rob Kemps stond toen pontificaal op de cover van Story met zijn nieuwe liefje Stephanie Klaver. Zwáár geposeerd. Lachen, hand in hand en als toetje namen ze elkaar even lekker op de mond. En ze wisten dus gewoon al die tijd dat de lens van paparazzo Edwin Smulders op hun gericht was.

Rob kotst op Edwin

Een middelvinger naar zijn ex-vriendin Miriam Swinkels, vond men. En om die reden werd Rob toen echt heel erg hard aangepakt in RTL Boulevard. Bridget Maasland legde vervolgens uit hoe dat nou gaat, het contact tussen een BN’er en een paparazzo. En uiteindelijk ontkende Rob dat hij betaald heeft gekregen voor de foto’s.

Nu, zes maanden later, kotst Rob de paparazzo helemaal onder in een groot interview met het AD Mezza. De krant vraagt hem of hij inderdaad bewust geposeerd heeft voor Edwin. “Die gast heeft vier dagen bij ons in de bosjes gelegen! Wat doe je dan? Op een gegeven moment moet je toch een keer naar buiten; dan schiet hij toch lekker die foto?”

‘Wat een vlegel!’

Rob is dus écht niet te spreken over die Edwin. Hij wilde helemaal niet op de foto. “Maar dan hoor ik weer: het is geposeerd. Nou nee hoor, die vlegel ligt dagenlang hier in de tuin. En nee, we hebben er ook geen geld voor gevraagd.”

Het AD vraagt niet waarom Rob dan begon te tongen met Stephanie als hij echt niet op de foto wilde. Vervolgens wrijft Rob het er wel voor de zoveelste keer in bij zijn ex Miriam dat hij nu met Stephanie echt ‘op zijn gelukkigst’ is. “Ik ben zo trots op haar. Het is een liefde die ik niet eerder heb gevoeld. We hebben een echte connectie.”

Vreemdgegaan

Volgens Evert Santegoeds en de juicekanalen zat er enige overlap tussen zijn vorige relatie en zijn huidige relatie met Stephanie. Oftewel: zij stellen dat hij is vreemdgegaan. “Geloof jij de juicekanalen? Weet je, om vreemd te gaan moet je een relatie hebben en die had ik op dat moment niet”, bezweert Rob.

Hij vervolgt: “De relatie tussen mijn ex en mij was al enkele maanden voorbij, maar we zochten nog huisvesting voor haar. Dat was niet van de ene op de andere dag geregeld. Pas later werd ik verliefd op Stephanie. Ik kan veel hebben, maar op het moment dat er wordt geschreven dat ik vreemd zou gaan of een slechte vader zou zijn, raakt mij dat.”

Rust in de tent

Waarom heeft Rob dat dan nooit ontkend? “We wilden rust in de tent. En er werd zoveel onzin geschreven. Ik las dat wij al negentien jaar bij elkaar waren, terwijl mijn ex al kinderen had van veertien en elf. Er werd zo summier omgegaan met de feiten, dat ik weinig behoefte had een en ander uit te leggen.”

“Bovendien: het is privé, hè. Dit gaat niemand wat aan”, besluit hij.

Story-cover

De Story-cover waarvoor Rob en Stephanie poseerden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps vindt Edwin Smulders een 'vlegel', maar gaat vervolgens wel bewust tongen voor het oog van zijn lens. Raar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen