Bridget Maasland: ‘Of Rob Kemps betaald krijgt voor Story-foto’s?’

Bridget Maasland heeft als showbizzveteraan genoeg ervaring om te weten dat er níets spontaan is aan de paparazzifoto’s van Rob Kemps. “Of hij ook betaald heeft gekregen?”

Rob Kemps en Bridget Maasland © SBS, RTL

Je gezin met jonge kinderen verlaten voor je achtergronddanseres en dan ook nog gewillig met haar poseren voor de lens van paparazzo Edwin Smulders: het kan niet anders dan dat Rob Kemps de slechtste pr-adviseur van Hilversum heeft. Maar heeft hij eigenlijk ook betaald gekregen voor die fotoreportage?

Niet spontaan

Rob staat deze week groot op de cover van Story. Het blad heeft dankzij Edwin een hele fotoserie van Rob en zijn nieuwe vriendin Stephanie Klaver in de pocket. Hartstikke leuk voor de losse verkoop, maar desastreus voor het imago van Rob. Iedereen kan namelijk zó zien dat de twee niet bepaald met tegenzin op die foto’s staan.

Story-baas Guido den Aantrekker kon dan ook niet anders dan bevestigen dat Rob eraan meewerkte door niet weg te duiken voor de paparazzo. En dat is natuurlijk een understatement. “Dit is niet stiekem gefotografeerd. Er zit zelfs nog een kus bij”, zegt ook Bridget Maasland in de BLVD Podcast.

Rob betaald?

Hebben Rob en Stephanie hiervoor betaald gekregen? Dat denkt Bridget níet. “Dit is wel met consent gemaakt, zeg maar. Zij wisten hiervan. Maar ik geloof niet dat hiervoor wordt betaald. Tenminste, ik ben wel vaker gebeld of ik inderdaad nog een foto in scène wilde zetten, en dat ik dan altijd zei: ‘Je weet met wie je spreekt. Ik doe dat nooit.'”

Ze vervolgt: “En dat doe ik ook nooit. En ik laat me er ook zeker niet voor betalen, maar dat is hier niet het geval. Dat betalen geloof ik echt niet. Ik denk meer van: zo, dan zijn we er van af. Als je de foto’s hebt, dan hoef je niet meer voor mijn deur te liggen. Dan ben je er gewoon van af.”

Mooie foto’s

Collega Rob Goossens denkt dat het inderdaad zo gegaan is. “Ja, en als je meewerkt, dan zijn het in ieder geval mooie foto’s en geen lelijke foto’s. En de meeste BN’ers zijn natuurlijk te ijdel om dan te zeggen: dan maar lelijke foto’s, succes met je blaadje.”

Bridget: “Nou, en ik heb ook wel vaker meegemaakt als ik dan zei: ‘Nee, daar werk ik niet aan mee’, dat de verhalen inderdaad ook niet zo leuk zijn en de foto’s ook niet zo leuk zijn. Dat klopt.”

Geen ruggengraat

Yvonne Coldeweijer, die Robs liefdeswissel aan het licht bracht, vindt dat je als BN’er geen ruggengraat hebt als je meewerkt met zo’n Edwin Smulders. “Als je dan een beetje een ruggengraat hebt, dan zeg je: ‘Edwin, mazzel, ga lekker in de bosjes liggen. Joehoe.’ Ja, doei, doe even normaal”, zegt ze in haar podcast De Juice Show.

Ze vindt het ongelooflijk. “Je kan toch niet gaan poseren en dan zo kussend op die brug gaan staan, terwijl je net je vrouw en je kinderen hebt achtergelaten voor een achtergronddanseres? Ja, dat kan je niet maken. Die vrouw is heel verdrietig daarover. (…) Dit zijn gewoon narcisten.”

Story-cover

De cover van Story:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen