Rob Kemps steekt middelvinger op: met nieuw liefje op Story-cover

Rob Kemps steekt zijn middelvinger op naar critici die het kwalijk vinden dat hij zijn gezin met twee jonge kinderen achter heeft gelaten. Vrolijk poseert hij met zijn nieuwe liefje op de Story-cover.

Rob Kemps © MAX

Je zou denken dat Rob Kemps en zijn nieuwe liefje zich in deze prille fase van hun relatie wat terughoudender opstellen, maar niets is minder waar. Hoewel het nou niet echt gepast is om te gaan pronken met je liefdegeluk terwijl je ex verdrietig thuis op de bank zit met twee jonge kinderen, lijkt er voor Rob helemaal niets in de weg te staan.

Rob poseert voor Story

Talpa-ster Rob heeft er lak aan. Nadat hij eerder al vrolijk met zijn nieuwe liefje Stephanie Klaver door de Vinkeveense Plassen is gaan varen, poseert het verliefde stelletje nu gewillig voor de lens van paparazzo Edwin Smulders. Het resultaat staat deze week op de cover van de allernieuwste Story.

Hoofdredacteur Guido den Aantrekker doet net alsof het geen afgesproken werk is. “Hoewel Stephanie en hij zich mede uit respect voor zijn ex-vriendin enigszins in de luwte ophouden, betrapte Story-fotograaf Edwin Smulders de twee afgelopen weekend in de buurt van het Amsterdamse appartement van Stephanie.”

Afgesproken werk

De té geposeerde foto’s maken natuurlijk duidelijk dat dit wel degelijk afgesproken werk is met Rob. Het kan zijn dat dit gepland is óf dat Rob en Stephanie wel degelijk zijn gespot en er ter plekke is afgesproken om een loopje te maken voor de lens van Edwin. Immers: beter goede ‘betrapte’ foto’s dan een reportage waarop je er niet uitziet.

De Story is in elk geval poeslief voor Rob, wat ook op afspraken duidt. “Dat ze erg happy zijn, wordt wel duidelijk uit de foto’s!”, klinkt het bijvoorbeeld. En: “Met zijn ex Miriam heeft Rob een goed contact. Hij liet haar naar verluidt verzorgd achter. Rob zou een nieuwe auto voor haar hebben gekocht, en voor de komende twee jaar een huis voor haar gehuurd hebben.”

Naar verluidt?

‘Naar verluidt’ betekent natuurlijk gewoon dat er ook even met Rob gekletst is, en met dit soort ‘gefluister’ hoopt hij de beeldvorming te draaien. Maar de eerste klap is een daalder waard en sinds de berichtgeving van juicekoningin Yvonne Coldeweijer staat de SBS 6-ster er niet lekker op. Zeker niet nu zijn nieuwe schoonouders zich nogal ordinair gedragen.

Hoe dan ook: niet Privé met het grote Peter Gillis-interview over zijn nieuwe liefje, maar concurrent Story heeft deze week veruit de spraakmakendste cover: ‘Zó happy is Rob Kemps-met zijn nieuwe liefde Stephanie.’

Yvonne reageert

Yvonne vindt het buitengewoon smakeloos. “Zelf Smulders gebeld voor een foto. 🤦‍♀️ Wat is ie trots dat hij er met z’n minnares vandoor is gegaan. Dit is echt alle schaamte voorbij.”

Het is duidelijk dat er één iemand is die deze week absoluut geen zin heeft om voorbij het tijdschriftenrek te lopen: Robs geshockeerde ex Miriam. Dat wordt online boodschappen doen…

Instagram

De nieuwste Story ligt vanaf vandaag in de winkels:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen