Na heulen met paparazzo: Rob Kemps aangepakt door Boulevard

Rob Kemps wist inderdáád dat hij gefotografeerd werd door paparazzo Edwin Smulders toen hij zijn nieuwe liefje vol op de mond nam. “Wat een disrespect”, klinkt het in RTL Boulevard.

Rob Goossens, Yvonne Coldeweijer, Rob Kemps en Stephanie Klaver © RTL

Het lijkt erop dat Rob Kemps totaal niet meer weet waar hij mee bezig is sinds hij zijn gezin met jonge kinderen heeft gedumpt om ervandoor te gaan met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. Waar hij tot voor kort een gewone huisvader was, paradeert hij nu door de straten van Amsterdam met zijn nieuwe vriendin, achtervolgd door paparazzi.

Afgegleden Rob

Heeft Rob moeite met die paparazzi? Nee. Na het uitkomen van de nieuwste Story met daarop zwaar geposeerde foto’s van het stelletje, was direct duidelijk dat hier een opzetje in het spel is. En dat wordt nu bevestigd door de Story. Maar als je wéét dat er een lens op je gericht is, is het dan wel zo kies om je nieuwe liefje vol op haar mond te pakken?

RTL Boulevard vindt van niet. ’s Lands belangrijkste showrubriek heeft Rob gisteren flink aangepakt; zelfs Yvonne Coldeweijer werd ingezet om er wat pittige oneliners uit te gooien. Zij zegt tegen de BLVD-kijkers: “Als je dacht dat Rob Kemps niet verder kon afglijden na de afgelopen weken, dan heb je het mis…”

Respectloos

Als je wéét dat je gefotografeerd wordt, dan ga je niet lopen bekken met die achtergronddanseres, vindt Yvonne. “Ik vind dit echt zó’n disrespect naar Miriam toe. Ik heb ook gehoord van een spion dat Miriam heel erg gekwetst is hierdoor en heel verdrietig. Het is allemaal héél erg pijnlijk, zeker voor de kindjes.”

Ze vervolgt: “By the way stond er in de Story allerlei bullsh*t over dat Rob haar een auto gegeven zou hebben en twee jaar haar huur vooruit betaald zou hebben. Dat is absoluut niet waar. (…) Het is een blamáge wat Rob heeft gedaan. Ik vind het echt… Dat je het doet is al één ding, maar die foto… Nee, wow.”

Vredesnaam

Rob Goossens zegt zich aan de desk zorgen te maken over Rob. “Arme Rob, waar ben jij in vredesnaam in beland? Dit is een volgend dieptepunt, want hoe gelukkig ze er ook uitzien en hoe zeer we hem het geluk ook gunnen, het is voor zijn ex-vriendin en moeder van zijn kinderen heel erg lullig om hen zo gelukkig te zien, zo snel na het einde van hun relatie.”

Die fotoreportage is smakeloos, aldus Rob. “Ik vind het eruitzien of ze eraan hebben meegewerkt, omdat ik ook niet heel veel mensen ken die zo spontaan op straat een tong in de huig van iemand anders steken, om het zo maar te zeggen, maar zij ontkennen dat. (…) Maar z’n relatie ligt in de greppel en z’n televisiecarrière ligt er toch een soort van naast.”

Story bevestigt

Pijnlijk dat Rob dat ontkent, want Story-baas Guido den Aantrekker bevestigt bij Shownieuws dat Rob gewoon wist dat hij gefotografeerd werd door Edwin Smulders. “Ze gingen ergens heen, liepen dus buiten, zagen Edwin daar staan en toen waren ze inderdaad wel zo sportief om inderdaad niet weg te duiken en zich gewoon te gedragen.”

Hoe werkt dit in de praktijk? “Je weet toch wel hoe Edwin dat doet?”, zegt een entertainmentjournalist tegen Life of Yvonne. “Hij belt Rob op en dan zegt hij: ‘Rob, het is vervelend, maar Guido heeft me gevraagd of ik het hele weekend voor jullie deur wil liggen. Ik kan dat doen, dat is ook niet fijn voor jullie. Dus zullen we gewoon even een foto maken?'”

Tong in actie

Ja, Rob wil wel. En zelfs z’n tong komt nog in actie. De beloning? Een lovende Guido: “Toch wel heel erg leuk voor Rob Kemps. Ze zijn supergelukkig. Je ziet dat Stephanie hártstikke gelukkig is!”

Rob blij, zijn achtergronddanseres pakt gretig de schijnwerpers en Guido is in extase. Denkt er ook nog iemand aan zijn ex die thuis op de bank zit met een gebroken hart en twee jonge kinderen?

Yvonne Coldeweijer in elk geval wel. En dat blijft Rob nog héél lang achtervolgen. “I’m pro-family. Het liefst doe ik elke dag shout-outs aan vaders die er wel gewoon voor hun gezin zijn. Het is niet bijzonder. Maar thanks aan alle daddies die dit niet doen. Die er wél gewoon voor hun vrouw zijn en hun kids.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps wíst dat hij gefotografeerd werd, maar begon toch te zoenen met zijn nieuwe liefje. Verwerpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen