Rob Kemps: ‘Heb geen geld gekregen voor fotoreportage in Story’

Rob Kemps stond in de lente met een uitgebreide fotoreportage in de Story: hij liet zich schaamteloos fotograferen met zijn minnares/nieuwe vriendin. “Nee, ik heb geen geld gekregen.”

Rob Kemps © SBS 6, Instagram

Dat Rob Kemps zijn gezin met jonge kinderen in de steek heeft gelaten voor een van zijn achtergronddanseressen is één ding, maar om vervolgens dat nieuwe liefdesgeluk tot in detail te etaleren op je socials is volgens critici respectloos naar de moeder van zijn kinderen. Zij zorgt thuis voor hun kroost als Rob met zijn huppelvrouwtje in Colombia zit.

In de bosjes

Het kan Rob allemaal niets schelen: hij en zijn nieuwe griet Stéphanie Klaver besloten in mei zelfs om te poseren voor Edwin Smulders, de paparazzo van de Story. Rob werd om die reden echt genadeloos hard aangepakt in RTL Boulevard. Volgens Bridget Maasland is het evident dat Rob actief zijn medewerking aan de paparazzo heeft verleend.

Rob laat zich er nu zelf over uit voor de camera van Shownieuws: “Edwin Smulders gaat dan gewoon drie of vier dagen ergens in een bosje liggen. Kijk, en dan kun je twee dingen doen. Dan kun je denken: ik ga nu op mijn 37ste met iemand van 50 als een soort Tom en Jerry het Zeeburgereiland over of ik trek me er gewoon even niets van aan, begrijp je?”

Geen geld

Oftewel: Rob ‘liet het gewoon gebeuren’, maar dan wel geposeerd. Kreeg hij er ook geld voor? “Nee, we hebben er absoluut geen afspraken over en ik heb er ook geen geld voor gekregen. Dus als ik nog een Tikkie mag sturen, laat het even weten.”

Story-baas Guido den Aantrekker na afloop aan de desk: “Nou, dat mag hij doen, maar dan stuur ik wel een enorme factuur van de afgelopen jaren voor alle gratis publiciteit die we hem bezorgd hebben met alles, dus volgens mij kunnen we dat in der minne schikken.”

‘Hou ik voor mezelf’

Waarom heeft Rob zijn gezin eigenlijk verlaten? “Waarom dat is? Nou, nee, dat hou ik natuurlijk voor mezelf, want daar hebben jullie niets mee te maken. Ik kan alleen wel zeggen dat het nu gewoon prima gaat.”

Hij vervolgt: “De kinderen zijn op maandag, dinsdag en woensdag lekker bij mij en voor de rest bespreken we gezamenlijk dingen omtrent de kinderen ook gewoon goed af, dus ja, het was even roerig, maar het is prima nu.”

Samenwonen

Rob gaat niet samenwonen met zijn nieuwe geliefde. “Nee, ik heb natuurlijk kinderen en als ik die heb, ben ik hier in Best. Zo hoort het ook. Ze gaan hier lekker naar school ook enzo. Dus we zijn lekker bij elkaar als we tijd hebben.”

Hij vervolgt: “Zij heeft het ook heel druk met werken, dus als we samen kúnnen zijn, zijn we samen en als het niet zo is, dan missen we elkaar een dagje.”

Stroef interview

Het interview met Shownieuws is volgens Yvonne Coldeweijer overigens bijzonder stroef verlopen. “De pers kreeg twee ‘verboden vragen’ opgelegd. Ze mochten namelijk niks vragen over Talpa en niks over zijn privéleven”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Rob vindt dat Shownieuws zich daar niet goed aan heeft gehouden, weet Yvonne. “Hij wilde dat het niet werd uitgezonden en de vraag over zijn kinderen ook niet. Hahaha, dus ze mogen wel je event promoten, maar je wil verder niks kwijt over je privéleven. Tja, zo werkt dat dus niet Rob.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen