Rob Kemps reageert op ingestorte populariteit: ‘Dat vind ik jammer’

Rob Kemps kan zich wel voor z’n hoofd slaan als het straks stukloopt met zijn nieuwe lover: dan zou álles voor niets zijn geweest. Hoe kijkt hij zelf aan tegen zijn ingestorte populariteit?

Rob Kemps © SBS 6

Wat is het meest waardevolle bezit van elke BN’er? Zijn of haar imago. Met een goed imago en een hoge gunfactor kun je gewoon veel meer geld genereren dan als mensen minder van je gecharmeerd zijn. Als je er een rommeltje van maakt in je privéleven, dan vindt Mien uit Assen je gewoon al snel minder leuk en zapt ze niet meer naar je toe. Zo simpel is het.

Rob maakt het bont

Rob Kemps maakt het wat dat betreft heel bont. Die heeft niet alleen zijn gezin met jonge kinderen verlaten om ervandoor te gaan met zijn achtergronddanseres, maar wrijft dat ook nog eens heel erg onder de neus van zijn ex-geliefde. Terwijl zij nu nagenoeg de hele opvoeding op zich neemt, gaat Rob gezellig op reis met zijn nieuwe liefje.

Je kunt je afvragen hoe kies het is om vaak en langdurig met je nieuwe vriendin op vakantie te gaan, terwijl er op het nest dat je hebt achtergelaten kinderen rondlopen die hun vader nodig hebben. Maar je kunt je al helemaal afvragen hoe kies het is om al die reisjes dan ook nog eens úitgebreid te etaleren op social media.

Evert is kritisch

Niet kies, vindt Evert Santegoeds het. “Ja, die heeft wel een probleempje en dat heeft onder andere te maken met zijn privéleven. Dat zie je toch wel vaker dat het privéleven van mensen van invloed is op hun prestaties op tv. We hebben Humberto Tan gehad met zijn imagoprobleem toen hij een buitenechtelijke relatie had”, zegt hij in Shownieuws.

Dat is bij Rob Kemps nu ook het geval, vervolgt Evert. “Nu heeft hij een relatie met Stephanie Klaver, op wie hij zó ontzettend verliefd is dat hij maar foto’s blíjft plaatsen over hoe leuk ze het hebben in Parijs en waar ze ook allemaal zitten. We mogen er allemaal van meegenieten. Het publiek heeft daar een beetje bedenkingen bij.”

Niet sympathiek

Dat gedrag van Rob komt gewoon niet sympathiek en zelfs een beetje onbeschoft en respectloos over bij het publiek. “Die denken: ja, maar je hebt wel je vrouw en kind laten zitten voor dit nieuwe geluk”, aldus Evert.

Sandra Schuurhof: “Denk je dat dat het is?”

Evert: “Ja, zeker speelt dat mee. Tina Nijkamp, de gevreesde televisieprofessor, heeft daar echt grote vraagtekens bij of het management dan niet moet ingrijpen van: ‘Hé Rob, wacht nou eventjes met dit, want je programma’s lijden eronder.’ Na het grote succes heeft hij nu echt een imagoprobleem, wat toch wel degelijk door dit veroorzaakt lijkt te zijn.”

‘Dat vind ik jammer’

Wat vindt Rob er zelf nou eigenlijk van? Is dit het hem allemaal waard? “Dat vind ik jammer. Het schijnt er allemaal bij te horen. Wij zijn inmiddels volgens mij alweer een maand of negentien verder en ja, kijk, ik heb geleerd dat wát je ook zegt, dat het toch nooit goed is, dus ik kan nu alleen maar zeggen dat ik het prima vind wat iedereen vindt of zegt.”

Rob spreekt Shownieuws bij een of ander concert van de Elvis-imitator Bouke, met wie hij een reisprogramma heeft gemaakt. Hij rondt het af: “Voor de rest hoop ik gewoon dat wij in elk geval een toffe avond hebben. We hebben in ieder geval een mooi programma gemaakt. Ik zou zeggen: kom eens terug als je het programma hebt gezien.”

Gevoelsmens

Dan blijkt die Bouke ook nog wat te willen zeggen: “Ik wil er wel even op aansluiten dat Rob echt een gevoelsmens is en Rob is een man die van zijn kinderen geniet en die echt altijd voor zijn kinderen klaarstaat.”

Gevoelsmens? Nou, de ex-geliefde van Rob verslikt zich spontaan in haar koffie. Kan er ook nog wel bij…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rob Kemps rommelige privéleven invloed heeft op zijn kijkcijfers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen