Horecamagnaat Won Yip vreest voor kiptent Jandino Asporaat

De beroemde horecamagnaat Won Yip hoopt dat de hoog van de toren blazende Jandino Asporaat zich niet verkijkt op het runnen van een kiptent. “Er is nu nog sprake van een hype.”

Jandino Asporaat en Won Yip © RTL, NPO

Jandino Asporaat heeft ergens in Rotterdam een kiptent geopend met de naam FC Kip, een verwijzing naar een rubriek uit zijn vroegere NPO-programma De Dino Show. Ook een handige manier om het salarisplafond bij de publieke omroep te omzeilen dus. Er komen erg veel mensen op af die fan zijn van de komediant; er staan zelfs rijen.

Jandino’s kiptent

Inmiddels roept Jandino voor elke camera dat hij een tweede kiptent wil openen en vermoedelijk droomt hij al over kipzaken door heel Nederland. Maar loopt de cabaretier niet een béétje te hard van stapel?

Horecamagnaat Won Yip, een van de grootste horeca-uitbaters van Amsterdam, vreest van wel. Het is volgens hem geen gegeven dat de enorme aanvangstbelangstelling voor Jandino’s kiptent automatisch betekent dat dit voor altijd is. En daar waarschuwt hij hem voor in een artikel in De Telegraaf.

‘Nog te onzeker’

Won steekt er zijn handen niet voor in het vuur. “Jandino ken ik persoonlijk, hij heeft een grote gunfactor en doorzettingsvermogen, in de grote steden zou het zomaar kunnen werken, maar de houdbaarheidsdatum op lange termijn (minimaal vijf jaar) vind ik nu nog te onzeker.”

Hij besluit: “Rotterdam is zijn thuishaven en de afstand is nu beheersbaar en er is nu nog sprake van een hype, maar hij vergroot zijn kansen op succes indien hij zich 100% (all-in) hiertoe inzet.”

Insta

De kipzaak van Jandino:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kiptent Jandino Asporaat is heel druk. Blijvend of hype?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen