Het is definitief: vriend Linda de Mol betrapt bij bakkerij in Bussum

Jeroen Rietbergen, het undercoverliefje van Linda de Mol, is op heterdaad betrapt. De paparazzo van Story heeft hem aangetroffen bij bakkerij Maison Gourmande in Bussum. “Met een briefje.”

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © Cornelie Tollens, Story, SBS

We weten het inmiddels allemaal, maar Linda de Mol kan het maar niet over haar lippen verkrijgen: ze schaamt zich echt dóód om er ronduit voor uit te komen dat ze weer samen is met Jeroen Rietbergen. Het is dan ook niet zomaar iets waar de oud-bandleider van The Voice of Holland van verdacht wordt: het OM vervolgt hem voor verkrachting.

Zure lappen

Het is overduidelijk een gevalletje ‘oops, I’m still into you‘, maar officieel mogen we het niet weten. En wat je dan krijgt? Spionnen van Yvonne die met een Starbucks-beker in de bosjes liggen, Aran Bade die met foto’s over de Boulevard-redactie rent van Jeroen die de hondjes uitlaat en, last but not least, Edwin Smulders die zijn telelens in de strijd gooit.

Na alle rumoer over hun hernieuwde samenzijn heeft Edwin besloten om de standplaats van zijn paparazzomobiel even te verhuizen naar Crailo. Welke auto’s staan er op de oprijlaan van Linda? Wie gaat er op welk tijdstip de deur uit? En het belangrijkste: komt Jeroen slechts af en toe op visite of ligt hij daar gewoon elke avond tussen de zure lappen?

‘Hij wóónt er!’

Na een week posten kennen de bewijzen van Edwin maar één conclusie. “Hij wóónt daar gewoon weer”, staat deze week in Story naast zijn uitvoerige fotoreportage.

Het ultieme bewijs? Afgelopen zaterdagochtend stond hij bij de zeer gerenommeerde bakkerij Maison Gourmande in Bussum, dat gevallen-tv-koningin-waardig banket verkoopt. Deze winkel is gevestigd aan de Huizerweg en die weg heet zo, omdat hij direct – zonder omwegen – naar Huizen leidt, de gemeente waar Jeroen en Linda resideren.

Briefje in de hand

Hoe gedroeg Jeroen zich bij deze bakkerij? “Hij stond geduldig in de rij te wachten tot hij aan de beurt was”, meldt Story. “In zijn hand hield de musicus een boodschappenlijstje dat Linda hem waarschijnlijk thuis had toegestopt.”

Kennelijk had Linda honger, want Jeroen liep naar buiten met DRIE (!) baguettes. Zo te zien heeft hij geen fietstas, want ondanks dat de bakkerij zich op slechts vijf minuten (!) fietsafstand bevindt, was hij helemaal met zijn BMW gekomen. Hoe dan ook: “Met de verse broodjes reed Jeroen terug naar Linda’s droomvilla.”

Geen beleg

Het verhaal van Story is niet helemaal compleet, want het wordt niet duidelijk wat Jeroen nou precies voor óp die baguettes heeft gekocht.

Het ultieme beleg voor een Franse baguette is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke voorkeur, maar een klassieke en geliefde keuze is een combinatie van verse Franse kaas, zoals brie of camembert, met plakjes gerookte ham, knapperige sla en een vleugje Dijon-mosterd. Dat biedt een combinatie van romig, zout en pittig, wat voor velen een smaaksensatie is.

Wellicht stond dat niet op Jeroens briefje. “Dat ze altijd in haar grote liefde zal blijven geloven, gaf Linda hem al eerder op een briefje…”, besluit Story.

Story-cover

De nieuwste Story met daarin de banketonthullingen van Edwin Smulders ligt nu in de winkels:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Linda de Mol deze Jeroen Rietbergen weer in huis heeft genomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen