Natasja Froger gevraagd voor Expeditie Robinson: gaat ze mee?

Natasja Froger is gevraagd om mee te doen aan de realityhit Expeditie Robinson, waarin BN’ers rare spelletjes met elkaar spelen terwijl ze uitgehongerd worden. Doet ze het of doet ze het niet?

Expeditie Robinson en Natasja Froger © RTL

Realityprogramma’s op televisie zijn vooral het domein van B- en C-sterren. De echt grote sterren hebben deelname aan dit soort shows eigenlijk helemaal niet nodig, als ze er überhaupt al tijd voor hebben. Toch doen de makers van Expeditie Robinson hun best om kwaliteit te strikken. Ook Natasja Froger, een gerespecteerd presentatrice, is gevraagd.

Doet Natasja het?

Natasja, de 58-jarige vrouw van René Froger uit het historische vestingstadje Brielle, heeft een serieus verzoek gekregen. Haar zoon Maxim is momenteel te zien in de realityserie en nu willen ze ook zijn moeder hebben. Gaat ze het doen? “Nee, ik ben ervoor gevraagd maar Expeditie Robinson is niks voor mij”, zegt ze in weekblad Party.

Opvallend is het wel: Natasja is keihard de laan uitgeknikkerd door RTL 4, maar nu willen ze haar wel laten lijden op een onbewoond eiland. Je zou bijna denken dat tv-baas Peter van der Vorst een hekel aan d’r heeft, maar dat is natuurlijk ondenkbaar: Natasja doet immers geen vlieg kwaad.

Keurig slank

Maar goed, waarom wil Natasja dan niet meedoen aan Robinson? “Ik zie er misschien niet zo uit, ik ben altijd keurig slank, maar ik kan niet zonder eten, haha. En ik kan ook niet allerlei bondjes smeden, want dat zie je bij mij meteen aan mijn gezicht. Ik ben daar veel te eerlijk voor.”

Wat vindt ze ervan dat Maxime eraan meedoet? “Op Max ben ik onwijs trots. Ik vond het als moeder vooral heel lastig dat ik hem tijdens zijn deelname niet kon appen of bellen.”

Nooit weggeweest

Even terug naar haar RTL 4-exit: wat víndt ze daar nou van? René heeft verklapt dat Natasja het daar moeilijk mee had en dat ze niet zorgvuldig is behandeld, maar zelf wil ze daar steeds niets over zeggen. Wil ze dan niet een keer haar gram halen over die respectloze tv-aftocht?

Ook nu probeert Natasja het te downplayen: “Ik snap dat jullie dat leuk vinden om te schrijven, maar ik ben nooit weggeweest. Nadat drie jaar geleden mijn contract stopte, ben ik op projectbasis en als freelancer verder gegaan met Five Days Inside en Voor Hetzelfde Geld bij RTL. Het televisiewerk is nooit gestopt.”

Terug op televisie

Ja, dat is de vraag dus niet. Maar goed: Natasja duikt binnenkort dus weer op bij SBS 6, als presentatrice van Bonje met de Buren. Enige nadeel? Ze doet het samen met Dennis van der Geest en hij is berucht om zijn lage kijkcijfers. Hopelijk weet Natasja dit nog enigszins recht te trekken…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie zou u liever zien als kandidaat in Expeditie Robinson?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen