Katja Schuurman weigert vraag over Thijs Römer: ‘Gespannen sfeer’

Het zal Katja Schuurman nog lang achtervolgen als ze er nooit eens een interview over geeft: de zaak tegen haar ex-geliefde en vader van haar dochter Thijs Römer. “Gespannen sfeer.”

Katja Schuurman en Thijs Römer © RTL

Thijs Römer is veroordeeld voor zedenfeiten bij minderjarige meisjes en daar hebben ook zijn ex-geliefdes Katja Schuurman en Igone de Jongh heel erg veel last van. Het is een natuurlijke reflex dat veel mensen willen weten hoe zij erover denken. Een verslaggever van RTL Boulevard deed gisteren wederom een poging.

Proost

Katja stond de showrubriek te woord op de set van haar nieuwe film. Voice-over Jeroen Kijk in de Vegte: “Door dat acteren kan Katja haar gedachten een beetje verzetten na de heftige tijd rondom haar ex Thijs Römer. Een zware tijd voor Katja die ze nu achter zich lijkt te laten.”

Als ze ernaar wordt gevraagd, zegt de actrice: “Ik heb net een heerlijke vakantie met mijn dochter achter de rug en het gaat hartstikke goed. Proost.”

Persteam

Katja had een enórm persteam om zich heen, vertelt Luuk Ikink aan de desk. “Ja, daar wilde ze dan even niets over zeggen en dan draait ze weg. Dat doet ze natuurlijk ook hartstikke slim. Ze heeft waarschijnlijk van tevoren gevraagd van: ‘Joh, geen persoonlijke vragen.’”

Hij vervolgt: “Ze heeft dat neergelegd bij dat persteam, deken wij, want dat persteam was gigantisch groot. Er was gewoon een dozijn aan mensen die om onze verslaggevers heen aan het cirkelen waren en continu om de paar minuten even lieten vallen dat ze toch echt geen persoonlijke vragen mochten stellen.”

Gespannen sfeer

Er was het persteam van Katja’s nieuwe film, De Mannenmaker, veel aan gelegen om haar zo comfortabel mogelijk te laten voelen tijdens het persrondje. En daarom waakten ze over haar en was er een verbod op gevoelige vragen.

Luuk: “Ze waren daar wat zenuwachtig over, maar aan Katja lag het uiteindelijk ook niet natuurlijk, maar het was een beetje een gespannen sfeer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Katja Schuurman beter gewoon wat kan zeggen over deze kwestie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen