‘Katja Schuurman voedt geruchten over verslaving nu zelf: dom!’

Het is onverstandig dat Katja Schuurman juist nú zo publiekelijk in de bres springt voor psychedelische drugs, vinden de mannen van RTL Boulevard. “Juist nu er geruchten zijn!”

Katja Schuurman © Op1

Katja Schuurman is zo’n beetje de hele week in het nieuws geweest omdat ze microdosing propageert, oftewel het regelmatig nemen van heel kleine porties hallucinerende drugs om werkprestaties te verbeteren. “Ik heb meer focus, overzicht, daadkracht, ben helderder, positiever en creatiever”, aldus de actrice.

Slechte timing

Het is een merkwaardige timing: Yvonne Coldeweijer verspreidde onlangs nog het gerucht dat Katja in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek zou hebben gezeten. Katja ontkent dat, maar bekent nu dus wel kleine porties drugs te gebruiken. Sterker nog: ze zet haar volgers er zo ongeveer toe aan.

Opvallend, vindt Luuk Ikink. “Katja Schuurman is flink aan het kletsen op haar Instagram over microdosing. En dat is, als ik het goed begrijp, gewoon kléine beetje drugs nemen in plaats van heel veel”, zegt hij in De BLVD Podcast. “Met als doel dat je scherper bent en actiever, meer aanwezig.”

‘Heel onhandig’

Collega Rob Goossens begrijpt niets van Katja’s timing. “Wat ik opvallend vind: er zijn wat geruchten over Katja Schuurman en een vermeende verslaving en een vermeende behandeling daarvoor.”

Hij vervolgt: “Ik weet niet of dat allemaal waar is, maar dat je terwijl het internet daarover praat, je gaat mengen in de discussie over wat dan tot verslaving zou leiden… Ik zou hebben gedacht: misschien dat ik over een half jaren keer over microdosing kan beginnen…”

Goed jaar

Overigens ziet Katja volgens het bekende medium Marion Berndsen een goed jaar tegemoet. “Ik zie bij haar nieuw leven”, zegt ze in de Story. “Niet dat ze zwanger raakt, maar er komt iets nieuws in haar leven. Meer dat ze met een eigen bedrijf of een productenlijn begint. Het heeft in elk geval niets met televisie te maken.”

Ze vertelt: “Wel zie ik op een ander vlak veel werk. Films, veel verschillende rollen. Er is heel veel beweging rondom haar. Ze wil zich ook weer laten zien. Voor haar dochter wilde ze het afgelopen jaar rust. En nu de grootste storm is gaan liggen, wil ze niet meer teruggetrokken leven. 2024 wordt voor haar een goed jaar.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen